03 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartal temel atma töreni

Gökdeniz Kartal temel atma töreni

Gülsa İnşaat-Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’ ın temelleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile atıldı...

Gökdeniz Kartal'ın temeli bugün atıldı! 18 ay sonra teslim!

Yıkım çalışmaları 27 Ocak 2014'te tamamlanan Astsubaylar Sitesi'nin arsasında temel atma töreni gerçekleşti. Site yerinde hayata geçirilecek olan Gökdeniz Kartal projesinde daire fiyatları 332 bin liradan başlıyor...

Gökdeniz Kartal temel atma töreni 10 Kasım'da!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortak Girişimi'yle hayata geçirilen ve kaya zeminde yer alan 204 konutluk Gökdeniz Kartal projesinde beş aydır süren temel açma çalışmalarında sona gelindi.

25 temel gıda ürününde fiyat sabitlenecek, Bakan Nebati resmen açıkladı! Un, şeker, yağ...

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen temel gıda ürünlerindeki fahiş fiyatlar ve yüzde 60'ı geçen enflasyon sonrasında hükümet yeni bir adım daha atıyor. Konu ile ilgili aktarılan detaylara göre, 25 temel gıda ürününde fiyatlar sabitlenecek.

Enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı!

Merkez Bankası Ekim Ayı Fiyat Gelişmeleri Raporunu yayımlandı.Buna göre, enflasyondaki gerilemede gıda ve temel mal grupları öne çıktı, yıllık enflasyon enerji dışındaki tüm ana gruplarda düşüş kaydetti.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Konut güvenliğinde tedbir şart!

Arma Kontrol, güvenliğin temel yaşam alanı olan evlerimizden başladığının altını çizerek güvenlik önlemlerinin hırsızlık başta olmak üzere olası zafiyetleri en aza indirmenin ilk adımı olduğunu vurguluyor

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Kartal Referans Kordonboyu teslim tarihi!

Kartal Referans Kordonboyu projesinde daire fiyatları KDV dail 272 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Referans Kordonboyu projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip...

STCA Kartal Life Atalar teslim tarihi!

STCA İnşaat'ın projesi Kartal Life Atalar'da dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 265 TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Life Atalar projesinde 104 daire yer alıyor...

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Kartal Tual Adalar'ın yüzde 30'u satıldı!

Değerli lokasyonlarda yaptığı yatırımlarla tanınan Dağ Mühendislik'in, Emlak Konut GYO güvencesiyle Kartal’da inşa ettiği Tual Adalar projesinin yüzde 30’u satıldı.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Gökdeniz Kartal temel atma töreni Haberi

Gökdeniz Kartal temel atma töreni

Gülsa İnşaat-Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe Mahallesi’nde inşa edilen Gökdeniz Kartal’ın temelleri, Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’ün katılımı ile atıldı. Gülsa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Salih Satıcı ve Bay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Metin Okyay Ertaş’ın ev sahipliğinde gerçekleşen temel atma törenine çok sayıda arsa sahibi de katıldı.


7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare  inşaat alanına sahip bulunan proje, 204 konuttan oluşuyor ve 70 milyon liralık yatırım değerine sahip. Projenin şubat 2016’da teslim edilmesi planlanıyor. Gökdeniz Kartal’da 4 farklı ödeme planı üzerinden...