03 / 05 / 2024

gökdeniz kartal temeli atıldı

gökdeniz kartal temeli atıldı

Yıkım çalışmaları 27 Ocak 2014'te tamamlanan Astsubaylar Sitesi'nin arsasında temel atma töreni gerçekleşti. Site yerinde hayata geçirilecek olan Gökdeniz Kartal projesinde daire fiyatları 332 bin liradan başlıyor...

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

Amasya'da Kumluca Göleti'nin temeli atıldı!

Amasya’nın Taşova ilçesinde Kumluca Sulama Göleti’nin temeli atıldı. Amasya Valisi Dr. Osman Varol, göletin bölgenin tarımsal sulama ihtiyacını karşılayacağını söyledi..

Çukurova Balkon’dan Kadınlar Günü fırsatı!

Çukurova Gayrimenkul, İstanbul’un yeni gözdesi Kartal'da yer alan projesi Çukurova Balkon’dan Dünya Kadınlar Günü’nde konut almak isteyen kadınlara mevcut kampanyasına ek olarak yüzde 8 indirim imkanı sunuyor. 

Gayrimenkul yatırımcısının yeni gözdesi Kartal!

Kartal, İstanbul’da gayrimenkul piyasasının son dönemde en hareketli olduğu ilçelerinden biri. İlçe, metro ve Adalet Sarayı’nın hizmete girmesiyle önemli bir çekim noktası haline geldi.

2017 Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi 10 Mayıs'ta!

2016 yılında düzenlendiğinde büyük ilgi gören Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım Zirvesi bu yılda gerçekleşecek. Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz önderliğinde düzenlenecek zirve yatırımcı ve uzmanları bir araya getirecek.

Bursa Orhaneli Göleti'nin temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin Gümüşpınar bölgesinde hayata geçireceği Orhaneli Göleti'nin temeli atıldı. Temel atma törenine Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'de katıldı.

Gökdeniz Karadeniz, Tataristan'da cami yaptırıyor!

Rusya Birinci Futbol Ligi takımlarından Rubin Kazan'da görev yapan Gökdeniz Karadeniz, Rusya Federasyonu'na bağlı Tataristan Cumhuriyeti'nde cami inşa ettiriyor.

Ardahan Aşıkşenlik Göleti'nin temeli atıldı!

Çıldır’a mahalle olarak bağlanan Aşıkşenlik’e yatırımlar devam ediyor. Çıldır Belediyesi tarafından Aşıkşenlik mahallesine yapılacak göletin temeli atıldı.

TOKİ Kastamonu Güneykent'in temeli Eylül'de atılacak!

Kastamonu Belediyesi tarafından önceden uygun görülen ve yer tespiti yapılan Güneykent alanına emekliler için Eylül ayında ilk kazma vurulacak.

Silverline Ankastre, Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım zirvesine katılıyor!

Kartal Belediyesi 2 Haziran Çarşamba günü ‘Kartal’a Yatırım Geleceğe Yatırım’ adını verdiği dönüşüm zirvesine ev sahipliği yapıyor. İnşaat sektörünü besleyen yan sektörlerin katılacağı zirvede Silverline Ankastre’de yerini alıyor.

Kartal Referans Kordonboyu teslim tarihi!

Kartal Referans Kordonboyu projesinde daire fiyatları KDV dail 272 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Referans Kordonboyu projesi 100 milyon TL yatırım bedeline sahip...

STCA Kartal Life Atalar teslim tarihi!

STCA İnşaat'ın projesi Kartal Life Atalar'da dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 265 TL'den başlangıç gösteriliyor. Kartal Life Atalar projesinde 104 daire yer alıyor...

gökdeniz kartal temeli atıldı Haberi

gökdeniz kartal temeli atıldı



Kentsel dönüşüm projesi kapsamında yıkımı gerçekleşen Astsubaylar Sitesi'nin arsasında hayata geçirilecek olan Gökdeniz Kartal projesinin temeli bugün atıldı.


Temel atma töreni bugün projenin inşaat sahasında 12:00 ile 13:00 saatleri arasında Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz'ün katılımıyla gerçekleşti. 


18 ay sonra teslim!


Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, “Bölgemiz, Gökdeniz Kartal gibi nitelikli projelerle yükselişine devam ediyor. Hızlı bir şekilde ilerlediğine şahit olduğum ve bir an önce tamamlanmasını beklediğim Gökdeniz Kartal projesi, bölgemizin kalkınmasına büyük katkı sağlayacaktır” dedi.


Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz konuşması için tıklayınız!


Ev sahiplerinin bir an önce evlerine kavuşmalarını dileyen Öz, "Proje 18 ay sonra teslim edilecek. Projeyi tam inceleme fırsatım olmadı. İnşaatçı arkadaşlarımdan bir söz almak istiyorum. Su tasarrufunu sağlamak için atık su deposu yapılmasın....