02 / 05 / 2024

Gökdeniz Kartalın mimarisi

Gökdeniz Kartalın mimarisi

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı’nın Kartal Esenler Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesinde temel, düzenlenen törenle atıldı. Projenin temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de katıldı.

Gökdeniz Karadeniz: Kazan'daki camiyi Cumhurbaşkanımız açsın!

Eski milli futbolcu Gökdeniz Karadeniz, Tataristan Cumhuriyeti'nde yapımını üstlendiği ve inşaatında sona gelinen caminin açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapmasını istediğini açıkladı.

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gökdeniz Gıda İnşaat Turizm Ve İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Gökdeniz Gündüz tarafından kuruldu. 

İlhan Kartal'ın acı günü! Annesi Melek Kartal vefat etti!

Boğaziçi Konut A.Ş.'nin Genel Müdürlüğü görevini yürüten İlhan Kartal'ın annesi Melek Kartal dün vefat etti.

Kartal'ın çehresi yeni projelerle değişecek!

Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz,” Kartal, İstanbul’un boğazdan sonra en güzel ve en gözde yeridir. Bu yıl, Kartal’ın çehresini değiştirecek projelerimiz hayat bulacak. Daha büyük işler yapmaya devam edeceğiz." dedi

Kartal’ın gözdesi Propa Vista olacak!

Son projesi “Propa Vista” için lokasyon olarak Kartal'ı seçen Propa, Kartal'ın İstanbul'un en hızlı dönüşen ve dönüşmeye devam eden ilçesi olmayı başardığını savunuyor. İşte Kartal ile ilgili emlak gerçekleri:

Cordella Kartal’ın temeli atıldı!

İstanbul’un yeni gözdesi Kartal’da kentsel dönüşüm kapsamında yükselecek bir yaşam projesi olan Cordella Kartal’ın temeli atıldı. Satışı devam eden ve yoğun ilgi gören Cordella Kartal, Aralık 2017’de teslim edilecek.

Gözdeniz Kartal'da teslimler Haziran'da başlayacak!

Gökdeniz Kartal'ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL'lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin. Haziran 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor.

Gökdeniz Kartal'ın örnek dairesi görücüye çıkacak!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi görücüye çıkıyor!

Gülsa İnşaat & Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal Esentepe’de inşa edilen Gökdeniz Kartal projesinin örnek dairesi, ödüllü mimar Alphan Kutval’ın dokunuşları ile görücüye çıkmaya hazır.

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Kartal projesi,Yılın en stil konut projesi seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

En stil konut projesi Gökdeniz Kartal seçildi!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

2002 yılında Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş!

2002 yılında Çekmeköy'de 56 bin metrekare alanda inşa edilmiş Çekmeköy Gökdeniz Villaları satışa sunulmuş. 130 adet tripleks villadan oluşan sitedeki villaların her biri 215 metrekare büyüklüğündeymiş.

Gökdeniz Kartalın mimarisi Haberi

Gökdeniz Kartalın mimarisi

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı’nın Kartal Esenler Mahallesi’nde hayata geçirdiği Gökdeniz Kartal projesinde temel, düzenlenen törenle atıldı. Kentsel dönüşüm projesi olarak hayata geçirilen projenin temel atma törenine Kartal Belediye Başkanı Op. Dr. Altınok Öz’de katıldı. Bölgede proje geliştirdikleri için mutlu olduklarını belirten ortaklık, Kartal’a değer katacak farklı projeler de hayata geçirmek için çalıştıklarını söyledi. 



Teslimler 2016'da

7 bin 80 metrekare arsa alanı üzerinde 35 bin metrekare inşaat alanına sahip bulunan proje, bin metrekare sosyal tesis ve 5 bin metrekare yeşil alana sahip bulunuyor.  204 konuttan meydana gelen Gökdeniz Kartal’ın mimarisi Ömer Çamoğlu imzası taşıyor. 70 milyon TL’lik yatırım değeri ile inşaatına Mayıs 2014’te başlanan projenin, Şubat 2016’da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 



Deniz ve Gök bloklarından oluşan projenin Deniz bloğundaki Adalar manzaralı 2+1’lerin 93...