28 / 04 / 2024

Gökdeniz Konutları ne zaman teslim

Gökdeniz Konutları ne zaman teslim

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal'ın Esentepe Mahallesi'nde inşa edilen Gökdeniz Konutları'nda 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. Gökdeniz Kartal projesinde 204 adet konut yer alıyor.

Tan Urla konut fiyatları güncellendi! Tan Urla konutları ne kadar?  

İzmir Urla'da inşa edilen ve Tanyer Yapı imzası taşıyan Tan Urla konutlarının fiyatı güncellendi. Peki, Tan Urla konutları ne kadar, kaç TL? İşte Mayıs ayı güncel fiyat listesi...

Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Bulgaristan’dan zorunlu göçe tabi tutulan soydaşlar için 1989 yılında TOKİ  tarafından inşa edilen Başakşehir Göçmen Konutları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne?

Türkiye'nin ilk 'Akıllı ve Güvenli Konutları' tanıtıldı!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, 17 Ağustos'un yıl dönümünde Türkiye'nin ilk "Akıllı ve Güvenli Konutları"nı tanıttı. Esenler'de kentsel dönüşüm gerçeği gözler önüne serildi.

Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi!

KİPTAŞ tarafında hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde inşaat çalışmaları devam ediyor. Peki toplam 894 daireden oluşan projede daire fiyatları ne kadar? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat listesi...

Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu!

KİPTAŞ güvencesiyle hayata geçirilen Başakkent Gölet projesinde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadardan başlıyor? İşte Başakkent Gölet Konutları fiyat tablosu...

Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi!

Gökorman Evleri projesi İstanbul Ümraniye'de 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatifleriyle hayata geçirildi. Sinpaş Gökorman Konutları teslim tarihi ne zaman?

Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Tem Point projesi İstanbul Anadolu Yakası Sultangazi'de Gül Proje ve Nata Holding tarafından hayata geçirildi. Tempoint Konutları ne zaman teslim?

Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Sur Yapı imzasıyla hayata geçirilen Gölbahçe projesinde konut fiyatları minimum 594 bin TL'den başlıyor. Peki Sultanbeyli Gölbahçe Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Emlak Esenler Konutları ne zaman teslim?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle yükselen projede daireler 1+1 'den 4+1' e kadar farklılık göstererek tasarlandı. Peki Emlak Esenler Konutları ne zaman teslim?

Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Peşinatta yüzde 10 indirim sağlanan proje 3 kule ve 3 bloktan oluşuyor. Projede daireler 2+1'den 5+1'e kadar farklılık gösteriyor. Peki Adım İstanbul Konutları ne zaman teslim?

Kayabaşı Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Kayabaşı Avrupa Konutları projesi 603 adet daire ve 17 adet ticari birimden meydana geliyor.Emlak Konut GYO güvencesiyle yükselecek olan Kayabaşı Avrupa Konutları ne zaman teslim?

Gökdeniz Kartal projesine Yılın En Stil Konut Projesi ödülü!

Gülsa İnşaat’ın ‘Yılın En Stil Konut Projesi’ ödülüne layık görülen Gökdeniz Kartal, hem göze hitap ediyor hem de konforlu. Tasarımın yanı sıra yeşil alanların büyüklüğü de öne çıkıyor.

Gökdeniz Konutları ne zaman teslim Haberi

Gökdeniz Konutları ne zaman teslim

Gülsa İnşaat&Bay Yapı Ortaklığı tarafından Kartal'ın Esentepe Mahallesi'nde inşa edilen Gökdeniz Konutları'nda 4 farklı ödeme seçeneği sunuluyor. 204 konuttan oluşan projenin ilk ödeme seçeneğinde; yüzde 50 peşin, yüzde 50 için 52 ay sıfır faiz uygulanırken, ikinci seçenekte yüzde 40 peşin, yüzde 60 teslimde banka kredisi şeklinde ödeniyor. Projeden konut almak için sunulan üçüncü kampanya ise yüzde 4 indirim, yüzde 5 peşin, yüzde 20 teslimde, yüzde 75 banka kredisi şeklinde ve son kampanyada da yüzde 7 indirim, yüzde 25 peşin, yüzde 75 banka kredisi olarak ödeme yapılabiliyor. İnşaatına Mayıs 2014'te başlanan projenin Şubat 2016'da sahiplerine teslim edilmesi planlanıyor. 



Posta 




Telefon: 0216 353 4010

Web: