02 / 05 / 2024

Göker Grup İnşaat

Göker Grup İnşaat

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bth Grup İnşaat Lojistik Danışmanlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Dinç Güler tarafından kuruldu.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özeller Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Murat Aydın tarafından kuruldu.

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Soytürk Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Cuma Sakat tarafından kuruldu.

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şengün Grup İnşaat Nakliyat Taahhüt Bilişim Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Serhat Şengün tarafından kuruldu.

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buyaka Grup İnşaat Malzemeleri Metal Otomotiv Lojistik Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Sadık Tırıl tarafından kuruldu.

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işıltı Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kayabaş tarafından kuruldu.

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Oba Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Muammer Kahrıman tarafından kuruldu.

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mirler Grup İnşaat Taahhüt Emlak Gıda Otomotiv Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Adem Mir tarafından kuruldu.

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emas Grup İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Gül tarafından kuruldu.

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Acet Grup İnşaat Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ensar Acet ve Acet Yapı İnşaat Gayr. Ener. Gıda Tur. Tic. LTD. Şti. ortaklığında kuruldu.

Göker Grup İnşaat Haberi

Göker Grup İnşaat


Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Ayrancı tarafından Sancaktepe’de kuruldu. 

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi konusu:
1-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt ve hafriyat işlerini yapmak,konusunda bulunan her nevi inşaat veyapı malzemelerini, demir,kum,çimento,kireç,çakıl,kereste, tuğla,kiremit,fayans,granit,ve boya gibi malzemeler ile inşaatlarda kullanılan her türlü sıhhi tesisat,elektrik tesisatı,izolasyon malzemesi,metal,plastik(pvc), alüminyum,cam ve bilumum ahşap ve çelik kapılar ve benzeri ürünleri ile her türlü nalburiye malzemeleri imal etmek,ithalatını,ihracatını,alım ve satımını yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Göker Grup İnşaat Elektrik Otomotiv Reklam Kimya Ticaret Limited Şirketi adres: Abdurrahmangazi Mahallesi Mektup Sk.No:3/10...