17 / 05 / 2024

gökfiliz İş Merkezi yıkım

gökfiliz İş Merkezi yıkım

33 yıllık Gökfiliz İş Merkezi kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıyor. Mecidiyeköy Gökfiliz İş Merkezi kat malikleri adına Gökfiliz İş Merkezi Yöneticiliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öztürk konuyla ilgili basın açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Aspendos Arena Gösteri Merkezi mühürlendi!

Antalya'da, Anadolu Ateşi Dans Topluluğu'nun gösterilerinin sahnelendiği Aspendos Arena Gösteri Merkezi, belediye tarafından mühürlendi.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Sezen Aksu'nun evinin güzellik merkezine dönüşmesine izin yok!

Minik Serçe Sezen Aksu, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un Beylerbeyi'nde bir dönem yaşadığı evini satın alarak güzellik merkezi işletmeciliği yapan Safiye Turan’a kiralamıştı. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, “Güzellik merkezi olmasına müsaade edemeyiz” diye konuştu.

Mehmet Âkif Ersoy’un evi güzellik salonu oldu!

İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Âkif Ersoy’un Beylerbeyi’nde 11 ay ikamet ettiği evinin güzellik merkezi olarak kullanıldığı ortaya çıktı. Sezen Aksu, 2011 yılından beri evin sahibi.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Antalya Dijital Gösterim Merkezi'nde Kanal İstanbul tanıtılacak!

Turizm şehri Antalya'ya Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nca Dumlupınar Bulvarı üzerinde gerçekleşen Dijital Gösterim Merkezi açılışa hazırlandı.

İstanbul'a 4 yeni sosyal güvenlik merkezi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılım sağladığı Fatih, Silivri, Topkapı ve Zeytinburnu sosyal güvenlik merkezlerinin toplu açılış töreninde konuşma yapan Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, "Sağlık harcamalarını yüzde 20,3'den yüzde 17,3'e düşürdük"dedi...

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yeniden yapılarak hizmete sunulacağını bildirdi...

Geri gönderme merkezi için Hazine’den arsa tahsisi!

İstanbul'a kayıtlı olmayan göçmenler için çalışmaların sürdüğünü belirten İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, "Kendi geri gönderme merkezimizin yatak kapasitesini 6 bin civarına çıkarmak için bugün bir imza attık. Hadımköy’de bir arsa, Hazine’den onu tahsis ediyoruz." dedi.

Buse Varol güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor!

Ünlü sanatçı Alişan'ın oyuncu eşi Buse Varol, ticarete atılmaya hazırlanıyor. Varol, Anadolu Yakası'nda bir güzellik merkezi açmak için dükkan arıyor.

Taksim 15 Temmuz Dijital Gösterim Merkezi açılıyor!

"15 Temmuz Milletin Zaferi" Dijital Gösterim Merkezi, 15 Temmuz'da Taksim Meydanı’nda vatandaşların hizmetine girecek.

Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak!

2012 yılında Türkiye Güzeli seçilen model ve oyuncu Açalya Samyeli Danoğlu güzellik merkezi açacak.

gökfiliz İş Merkezi yıkım Haberi

gökfiliz İş Merkezi yıkım

Mecidiköy Trump Towers'ın hemen yanındaki 33 yıllık Gökfiliz İş Merkezi, yıkılmaya başlandı. 28 iş yeri sahibi önceki gün yıkım ekipleri önünde basına açıklama yaptı.


Kentsel dönüşüm çalışmalarının kendi istekleri dışında yapıldığını söyleyen iş yeri sahipleri, ilgili makamlara ve kişilere karşı birçok dava açmış.



Gökfiliz İş Merkezi Yöneticiliği Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Öztürk'ün açıklaması;

"Bizler, İstanbul Mecidiyeköy meydanının en değerli konumdaki Gökfiliz İş Merkezi'nin çoğunluktaki mülk sahipleri olarak mağdur durumdayız.

İlgili kurumların yasal mevzuata istinaden Eylül 2016 tarihinden bu yana binamıza yönelik tek yanlı ve bize danışmadan yapılan uygulamaları neticesinde mülkiyet haklarımızı kullanamaz duruma geldik.

  

Bizler kat malikleri olarak kat mülkiyeti kanununa göre binamızın yıkılması değil güçlendirilebilir olduğunu bilimsel olarak tespit ettirdik. Türkiye'de bir ilk olan, ve İstanbul’daki ünlü bir Devlet...