27 / 04 / 2024

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Green Good Design Awardstan ödül mü aldı

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Green Good Design Awardstan ödül mü aldı

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şehirlioğlu Mimarlık Ve Dekorasyon Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Melik Güder tarafından kuruldu.

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiftcioğlu Mimarlık Yapı Taahhüt Gıda Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hatice Çiftci tarafından kuruldu.

Çağatay Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oluyor!

Başarılı oyuncu Çağatay Ulusoy, tatilcilerin gözdesi Marmaris-Bozburun’dan arsa aldı. Yeni dizisi "Süslü Korkuluk" ile dikkat çeken Ulusoy, Kenan İmirzalıoğlu ve Kıvanç Tatlıtuğ'a komşu oldu.

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oğuz Kadıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Beşiktaş'ta yapıldı.

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3b Süleymanoğlu Mimarlık İnşaat İthalat İhracat Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de Burak Süleymanoğlu ve Osman Süleymanoğlu ortaklığında kuruldu.

İbrahim ve Pınar Görücüoğlu'nun 7 senelik villa davasında yeni gelişme!

İş insanı Orhan Görücüoğlu'nun çocukları İbrahim ve Pınar Görücüoğlu 25 milyon liralık lüks tripleks villa yüzünden akrabaları Şeniz Bentürk ile girdiği hukuk savaşında yeni gerçekler gün yüzüne çıktı.

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Hacıoğlu Mimarlık Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de  500 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Aydın Ve Muhammed Talha Aydın tarafından kuruldu.

Tabanlıoğlu Mimarlık, Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı arasına girdi!

Tasarladığı projelerle dikkat çeken Tabanlıoğlu Mimarlık, ‘Ortadoğu’nun en etkili 5 mimarı' arasında yer aldı.

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıbektaşoğlu Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Metin Hacıbektaşoğlu tarafından kuruldu.

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Mimarlık Ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Tüylü, Halil İbrahim Tüylü ve Mehmet Oğuz Tüylü ortaklığında kuruldu.

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

G V M Gayrimenkul Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 30 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Adıgüzel, Emirhan Velioğlu ve Merve Yılmaz ortaklığında kuruldu. 

Senegal Stadyumu’nda Tabanlıoğlu Mimarlık imzası!

Tabanlıoğlu Mimarlık, bir büyük projeye daha imza atacak. Tabanlıoğlu Mimarlık’ın tasarladığı stadyum projesinin müteahhitliğini de bir başka Türk şirketi olan Summa üstlendi...

Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık’tan!

Dakar’ın spor altyapısında bir amiral gemisi olacak Senegal Olimpiyat Stadyumu’nun tasarımı Tabanlıoğlu Mimarlık tarafından yapılacak. 

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Green Good Design Awardstan ödül mü aldı Haberi

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Green Good Design Awardstan ödül mü aldı

Gökhan Avcıoglu&GAD tarafından tasarlanan Trump Cadde ve MRTR Istanbul,The European Centre  for Architecture ve The Chicago Athenaeum tarafından düzenlenen, her yıl  ekolojik ve sürdürülebilir mimarlık konusunda dünyadaki önemli projelerin ödüllendirildiği "2015 Green Good Design" ödülüne layık bulundu.


Good Design Awards hakkında:


"Green Good Design”, “International Architecture Awards" ve "Europe 40 Under 40" gibi dünyanın önde gelen ödül programlarını düzenleyen Avrupa Mimarlık Sanat Tasarım ve Kentsel Araştırmalar Merkezi ile Chicago Athenaeum Mimarlık ve Tasarım Müzesi  tarafından 2009 yılından bu yana dağıtılan "Green Good Design Awards";  daha yaşanılabilir bir cevre için dünyanın dikkatini sürdürülebilir tasarımın önemine çekmeyi ve bu duyarlılıkla, mimarlık,peyzaj mimarlığı,kentsel planlama,endüstri ürünleri tasarımı ve grafik tasarım alanlarında yaratılmış projeleri ödüllendirmeyi amaçlıyor.Eero Saarinen,Charles-Ray Eames ve Edgar Kaufmann Jr.  tarafından 1950 yılında Chicago'da...