12 / 05 / 2024

Gökhan Çetinsaya kimdir

Gökhan Çetinsaya kimdir

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Gökhan Erün kimdir? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Gökhan Erün hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında çalıştı? İşte Gökhan Erün’ün hayatı...

Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor?

Afyon Çimento, Çimsa, Exsa,Temsa Motorlu Araçlar şirketlerinde Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapan Gökhan Eyigün kimdir? Gökhan Eyigün ne iş yapıyor? İşte ayrıntılar...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

Gökhan Arslan kimdir?

Gökhan Arslan, 2019 yerel seçimlerinde Ak Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Peki Gökhan Arslan kimdir? Gökhan Arslan bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Gökhan Arasan kimdir?

Gökhan Arasan, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Tunceli Belediye Başkan Adayı olarak açıklandı. Peki, Gökhan Arasan kimdir? Gökhan Arasan, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Erün kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Gökhan Erün kimdir? Gökhan Erün, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Çeliktürk kimdir?

Gaziantep İnşааt Mühеndislеri Odаsı 12. dönemin yeni başkan Gökhan Çeliktürk oldu. Peki, Gökhаn Çеliktürk kimdir? Gökhаn Çеliktürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Gökhаn Çеliktürk..

Gürkan Çark kimdir?

Mimar Gürkan Çark kimdir? Gürkan Çark, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gürkan Çark, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Gürkan Çark...

Gökhan Töre Acarblu Residance'tan ev aldı!

BEŞİKTAŞ ve milli takımın yıldız futbolcusu Gökhan Töre, Beykoz Acarblu Residance'tan ev aldı. Tören'nin evi Erdal Acar'dan indirimle satın aldığı öğrenildi.

Gökhan Çetinsaya kimdir Haberi

Gökhan Çetinsaya kimdir

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya ortaklığında kuruldu.

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya Nurcan Çetinsaya çiftinin oğlu Gökhan Çetinsaya ile Hakan-Serra Dinçerler'in kızı Tuğçe Dinçerler, 2011 yılında evlendi. 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Çetinsaya, İSGİD, FİADER, KONUTDER, GYODER gibi derneklere üye. Artaş İnşaat, Tema İstanbul 2, Avrupa Konutları Çamlıvadi, Avrupa Konutları Yaman Evler 2. Etap, Avrupa Konutları Atakent 5, Avrupa Konutları Atakent 4B ve Avruğa Office Ataşehir projelerinin satışını sürdürüyor.  

Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi, gayrimekul sektöründe her türlü emlak, ofis, site, daire, market, depo, iş hanı, rezidans, plaza, villa vs. gibi her çeşit taşınmazın alımını, satımını ve pazarlamasını yapabilecek. Şirket, her türlü resmi...