29 / 04 / 2024

Gökhan Ertürk konut kredisi faiz oranları

Gökhan Ertürk konut kredisi faiz oranları

Yılın ilk 7 ayında seçimler ve yurtdışı kaynaklı gelişmelerin etkisiyle eksi yazan, son üç ayda ortalama yüzde 20’nin üzerinde büyümeyle atağa kalkan ev satışlarındaki son yükselişte en önemli etkenlerden biri kredi faizlerindeki düşüş...

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertürk Grup34 İnşaat Turizm Gıda Ve Otomotiv Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Güngören'de İbrahim Ertürk tarafından kuruldu.

Gökhan Çıra Sapanca'da 8 milyon TL'ye arsa aldı!

Selin Ciğerci'nin eski eşi Gökhan Çıra Sapanca'da bungalov evler için cüzdanının kesesini açtı. Çıra'nın 20 milyon Türk Lirası değerinde bir bungalov hotel tesisi yaptıracağı iddia edildi.

Konut sektörü 2022'ye zamlarla başlayacak!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Gökhan Şen, bugünkü köşesinde konut sektörünü kaleme aldı. İşte Gökhan Şen'in 'Konut piyasası Türk Lirası sayesinde rekor kırdı' başlıklı yazısı...

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

HYM Ertürk Turizm İnşaat Gıda Tekstil İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 TL sermaye bedeli ile Abdul Rauof Qayoumi, Hüdaverdi Ertürk, Jamshed Parwni ve Mohammad Omar Naeemi tarafından kuruldu.

Metin Ertürk: Kuyucak'ı TOKİ ile buluşturduk!

2014 yılında Aydın Kuyucak ilçesinin başkanlık koltuğuna oturan AK Partili Metin Ertürk, görev süresi boyunca pek çok başarılı projeye imza attı. Ertürk, gelecek dönemde farklı projeler hayata geçirmeye devam edeceklerini söyledi.

Gökhan Çeliktürk'ten imar barışı uyarısı!

İstanbul Kartal'da 8 katlı binanın çökmesinin ardından gözler Türkiye'deki eski binalara çevrildi. Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı Gökhan Çeliktürk bazı uyarılarda bulundu. 

Ertürk İnşaat'tan 0.98 faiz oranı fırsatı!

Samsun'da inşaat sektöründe faaliyet gösteren Ertürk İnşaat, ev sahibi olmak isteyenlere yeni bir fırsat sunuyor. Enflasyonla mücadeleye destek verdiğini açıklayan firma, 0.98 faiz oranıyla daire sahibi olma imkanı sağlıyor.

Gaziantep'te konut fiyatları yükselecek!

TOKİ tarafından hayata geçirilen dev projelerin konut fiyatlarını düşürmediğini dile getiren Gaziantep İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Başkanı Gökhan Çeliktürk, konut stoklarının erimesiyle birlikte fiyatların daha da yükseleceğini açıkladı.

Gökhan Ertürk konut kredisi faiz oranları Haberi

Gökhan Ertürk konut kredisi faiz oranları

Yılın ilk 7 ayında seçimler ve yurtdışı kaynaklı gelişmelerin etkisiyle eksi yazan, son üç ayda ortalama yüzde 20’nin üzerinde büyümeyle atağa kalkan ev satışlarındaki son yükselişte hiç şüphesiz önemli etkenlerden biri de yılın başında yüzde 1.20’ler seviyesindeki kredi faizlerinin yüzde 0.90’ların altına gerilemiş olması.


Yılın ilk 7 ayında seçimler ve yurtdışı kaynaklı gelişmelerin etkisiyle eksi yazan, son üç ayda ortalama yüzde 20’nin üzerinde büyümeyle atağa kalkan ev satışlarındaki son yükselişte hiç şüphesiz önemli etkenlerden biri de yılın başında yüzde 1.20’ler seviyesindeki kredi faizlerinin yüzde 0.90’ların altına gerilemiş olması. Bu ortamda bankacılar, ekonomik seyirde farklı gelişmeler olmaması halinde yıl sonuna kadar konut satışlarında çıkış trendinin korunacağını öngörüyorlar.

Buradaki artışın orta gelir grubuna yönelik, bitmiş konutlar yönünde olduğunu ifade eden bankacılar, markalı konut...