03 / 05 / 2024

Gökhan Hacıhaliloğlu

Gökhan Hacıhaliloğlu

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile kuruldu.

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Hacı Bayram Gökhan hangi tarihte doğdu? Nereden mezun oldu? Hangi görevlerde bulundu?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Hacı Bayram Gökhan ne iş yapıyor? Hangi okuldan mezun oldu? Hangi görevlerde yer aldı? İşte Hacı Bayram Gökhan ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hacıhaliloğlu Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Lütfi Hacıhaliloğlu, Hakan Hacıhaliloğlu ve Yusuf Hacıhaliloğlu ortaklığında kuruldu. 

Ecem Haliloğlu'na çarpıp öldüren müteahhit hala bulunamadı!

Düğününe 10 gün kala İzmir'de yolun karşısına geçmeye çalışırken bir aracın çarpması sonucu teyzesiyle yaşamını yitiren 26 yaşındaki Ecem Haliloğlu'nun ailesi, olay yerinden kaçan sürücünün adalete hesap vermesini istiyor.

Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş gözaltına alındı!

FETÖ’ye finansal destek sağlayan işadamlarının etrafındaki çember daralıyor. Netra Yapı Mimarlık'ın sahiplerinden Erhan Hacısalihoğlu ve Mehmet Çetin Sekizkardeş'in de gözaltına alındığı öğrenildi.

Nadir Hacıosmanoğlu: Kısa sürede tercih edilen konuma geldik!

HANPARK Gayrimenkul Yatırım Danışmanlığı İşletme Sahibi Nadir Hacıosmanoğlu, sektörde öncü bir yapıya sahip olduklarını söyledi. Hacıosmanoğlu, kurum olarak 2010 yılından itibaren gayrimenkul sektöründe faaliyet gösterdiklerini ifade etti.

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık Okulu açacak!

Biz hep bina inşa eden bir kültüre sahip olduk’ diyen Mimar Gökhan Avcıoğlu, kendi macerasının da ‘atalarının’ yaptığı gibi bu kültürden etkilenerek başladığını söylüyor.

Gökhan Avcıoğlu mimarlık vakfı kurdu!

Gökhan Avcıoğlu, kendi mimarlık ofisinin desteğiyle bir mimarlık vakfı kurdu ve okul açmaya hazırlanıyor. Mimarlık eğitiminin de sanatta olduğu gibi ‘doğuştan’ yetenekle başladığını belirten Avcıoğlu, “Yetenek keşfedeceğiz” diyor

Gökhan Avcıoğlu Mimarlık'a Green Good Design Awards'tan ödül!

Dünyanın en iyi sürdürülebilir yeşil tasarım ürünlerini onurlandırmak amacıyla düzenlenen Green Good Design Awards'ta Türkiye'den Gökhan Avcıoğlu Mimarlık iki projesiyle ödüle değer görüldü.

Hacı Gökhan Gül kimdir?

Hacı Gökhan Gül, İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı oldu. Peki, Hacı Gökhan Gül kimdir? Hacı Gökhan Gül, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte İstanbul 3. Bölge Milletvekili aday adayı Hacı Gökhan Gül...

Gökhan Taş: Gayrimenkul sektörü hareketlenecek!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş, İnşaat Sektörü Zirvesi'nde "Konut satın almak isteyen vatandaşa peşinat ödemesinde yüzde 1520 devlet desteği sağlanacağı" yönünde açıklama yapan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun sözlerini değerlendirdi.

Gökhan Hacıhaliloğlu Haberi

Gökhan Hacıhaliloğlu

Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Gökhan Hacıhaliloğlu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL'lik sermaye ile 10 Haziran'da kuruldu. 


Hacıhaliloğlu İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; a-) İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak.       Türkiye sınırları içinde ve yabancı ülkelerde resmi ve devlet kuruluşları ile iktisadi devlet kuruluşları diğer kuruluşlar ve özel kuruluşlar tarafından kapalı zarf açık arttırma eksiltme teklif alma ve pazarlık usulü ile ihaleye çıkartılacak her türlü küçük büyük yapılar her türlü tesisat işleri her türlü okul, hastane, hava meydanları, limanlar, sulama kanalları, köprü ,bent, baraj, lojmanlar idare binaları gibi yapılar, yol, sınai yapı, resmi kurum ve hizmet binaları, beton ,asfalt...