06 / 05 / 2024

Gökhan Karaçoban alaşehir

Gökhan Karaçoban alaşehir

Manisa Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban kimdir? Gökhan Karaçoban, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Gökhan Karaçoban, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Gökhan Karaçoban..

Ülgür Gökhan, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencileri ile buluştu!

Dünya Şehircilik günü kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Şehir ve Bölge Planlama Bölümü tarafından düzenlenen konferansta Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, öğrencilere Çanakkale Belediyesinin çalışmalarını anlattı...

Alaşehirlilerin ev hayali gerçek olacak!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'ın sosyal belediyecilik anlamında hayata geçireceği 513 konutluk 'Ala Yaşam' projesiyle ev sahibi olmayı hayal eden vatandaşların hayalleri gerçek olacakç 

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Ziyarette Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı.

Manisa Alaşehir'e yeni kavşak projesi!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Alaşehir’de sık sık yaşanan trafik kazaları ile gündeme gelen ve halk arasında Üzümlü Kavşak olarak bilinen mevcut alana yepyeni bir kavşak projesi geliştiriliyor.

Alaşehir Çok Amaçlı Etkinlik Salonu açılış için gün sayıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir'de hayata geçirdiği Çok Amaçlı Etkinlik Salonu hizmete girmek için gün sayıyor.

Manisa Alaşehir projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’ın da katılımıyla toplantı düzenleyerek, Alaşehir’de yürütülen çalışmaları ve ilçede hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

Manisa Alaşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü de hazır bulundu.

Manisa Alaşehir'in yollarında hummalı çalışma!

17 ilçenin hemen hemen her noktasında çalışma yürüterek vatandaşlara hak ettiği hizmeti götüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Alaşehir ilçesinde Caberfakılı ve Killik Mahallesi arasındaki yolda sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.

Erzurum Karaçoban'ın çehresi yatırımlarla değişiyor!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi, Karaçoban ilçesinin çehresini değiştiriyor. Büyükşehir’in ekipleri, ilçede hummalı bir çalışma yapıyor.

Manisa Alaşehir ve Sarıgöl projeleri masaya yatırıldı!

Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Alaşehir ve Sarıgöl Belediyeleri’ni hayata geçirilecek kanalizasyon, içme suyu ve sondaj çalışmaları ile ilgili ziyaret etti. Ziyaretler sonrasında projelerin ön çalışmaları tamamlandı.

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Alaşehir'e oto terminali ve gençlik merkezi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban ve Alaşehir Belediyesi Fen İşleri Müdürü Emin Dikici’yi makamında konuk etti. Ergün, Alaşehir Belediye Başkanı Gökhan Karaçoban’a iki müjde verdi...

Alaşehir yeniden inşa ediliyor!

Yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, “2016 yılı yatırım ve proje yılı olacak. Alaşehir’i yeniden inşa edeceğiz.” dedi.

Gökhan Karaçoban alaşehir Haberi

Gökhan Karaçoban alaşehir

Gökhan Karaçoban kimdir?

05 Ağustos 1963 yılında İzmir’de dünyaya gelen Dr. Gökhan KARAÇOBAN, ilkokulunu İzmir’de, ortaöğrenimini Alaşehir Ortaokulu’nda, lise öğrenimini Söke Lisesi’nde bitirerek, Üniversite hayatını Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde tamamlamıştır.

  

1994 yılında Milliyetçi Hareket Partisi Alaşehir İlçe Teşkilatının ilk ve tek Belediye Meclis Üyeliğini, 1999 yerel seçimlerine kadar sürdürmüştür. 


1999 yılı yerel seçimlerinde iktidar olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin sekiz meclis üyesinden biri olarak görev yaptı. Aynı zamanda 1999-2001 yılları arasında, Milliyetçi Hareket Partisi ilçe başkanlığı görevini sürdürdü. 2002 yılında milletvekili adayı oldu. 


2002 yılı genel seçimlerinden sonra ise aktif siyasi yaşamına 2008 yılına kadar ara verdi. 2009 yılı başında aktif siyasette yerini alarak yine Milliyetçi Hareket Partisinden Alaşehir Belediye Meclis Üyesi seçildi. Seçimlerin hemen ardından Alaşehir Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirildi. 


2009-2011 yılları...