29 / 04 / 2024

Gökhan Keskin gaboras

Gökhan Keskin gaboras

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS’ta bu kapsamda Mülk Yönetimi Direktörlüğü görevine Dinçer Gökçe, Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gökhan Keskin getirildi...

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Toksun İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Toksun tarafından kuruldu.

Gökhan Çıra Sapanca'dan arsa aldı!

Fenomen Selin Ciğerci'nin eski eşi futbolcu Gökhan Çıra, Sapanca'dan arsa satın aldı.

Gökhan Özer, Pera GYO'nun yeni Genel Müdürü oldu!

Pera GYO'nun 9 Ağustos 2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması sebebiyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verildi. 

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gökhan Gürlek MÜSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi!

Gayrimenkul ve inşaat sektörün de başarılı işlere imza atan iş insanı Gökhan Gürlek MUSİAD Ankara Yönetim Kurulu Üyeliği'ne seçildi. 

Gökhan Keskin kimdir?

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

GABORAS’tan 2 yeni atama!

GABORAS’ta bu kapsamda Mülk Yönetimi Direktörlüğü görevine Dinçer Gökçe, Pazarlama Direktörlüğü görevine ise Gökhan Keskin getirildi...

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Piner Turizm Otelcilik Gıda İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Piner tarafından kuruldu.

Gökhan Sağnaklar'ın acı günü! Babası Mehmet Reşit Sağnaklar vefat etti!

ENKA İnşaat İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Sağnaklar'ın babası Mehmet Reşit Sağnaklar hayatını kaybetti. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Gürlek'ten Azerbaycan ve Ermenistan paylaşımı!

PROKULE Türkiye Gayrimenkul Yatırım Danışmanlık Kurucu Ortağı Gökhan Gürlek, Azerbaycan ve Ermenistan arasında yaşanan savaş krizi hakkında açıklama yayınladı.

Gökhan Alkan Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL'ye ev aldı!

Koronavirüs nedeniyle ailesinden uzak Gökhan Alkan, babaannesi ve dedesine Bağdat Caddesi’nden 1,5 milyon TL değerinde ev aldı.

Gökhan Keskin gaboras Haberi

Gökhan Keskin gaboras

GABORAS Pazarlama Direktörü Gökhan Keskin kimdir? Gökhan Keskin hangi görevlerde bulundu?

1972 de İstanbul’da doğan ve Anadolu Üniversitesi “İstatistik” bölümü mezunu olan Keskin, Eğitim Uzmanlığı Sertifikası sahibidir. 1995 yılında iş yaşamına adım atan Gökhan Keskin, 19 yıllık profesyonel satış ve pazarlama yöneticiliği deneyimine sahiptir. İş hayatına Eğitim Uzmanı olarak başladıktan sonra 1997 yılı içinde Bosch’da Key Account Manager olarak görev yapan, 1998 yılında İlaç sektörüne Roche’a adım atarak Satış Temsilciği, Bölge Ticaret Müdürlüğü ve Bölge Satış Müdürlüğü pozisyonlarında 2012 yılına kadar çalışan Keskin, aynı yıl Amgen’a Bölge Satış Müdürü olarak transfer olarak 2013 yılı Haziran ayına kadar görev yaptı.

Satış – Pazarlama kariyerine paralel olarak çalıştığı şirketlerde Eğitim Uzmanlığı ile ilgili çalışmalarını da sürdürmüştür. 2013'ten bu yana Kıdemli Eğitim Danışmanı olarak çalışmalar...