29 / 04 / 2024

Gökhan Kıran Ataköy Mega Yat Limanı açıklaması

Gökhan Kıran Ataköy Mega Yat Limanı açıklaması

Dati Holding ortaklarından Gökhan Kıran Hürriyet’in Ataköy’deki proje hakkındaki iddialarına “Yatırım ve istihdamı engelliyorlar. Zamanlaması önemli, bu bir saldırı” dedi.

2024 günlük yemek bedeline yüzde 54,54 zam yapıldı! 2024 günlük yemek ücretleri ne kadar oldu?

Şirketlerin gelir vergisinden istisna tutulacağı günlük yemek bedeli belli oldu. Yeni zamma göre 2024 yemek bedellerine yüzde 54,54 zam yapıldı. Peki 2024 günlük yemek bedeli ne kadar oldu?

Parasını bankalara yatıran vatandaşlar acil bakın! Faizler fırladı! 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi tam bu kadar

Bankaların mevduat faizlerinde sert yükselişler görülmeye başlandı. Bankaya parasını yatıran vatandaşlar, mevduat faizlerini merak ediyor. Peki 1 milyon TL'nin 32 günlük mevduat faizi ne kadar oldu? İşte mevduat faizleri...

İthalat yapanlar bu haber sizi çok ilgilendiriyor! Gümrük vergisinde yeni düzenleme geldi!

Ticaret Bakanlığı’ndan, ithalat yapanları ilgilendiren önemli bir karar geldi. Bakanlık, gümrük vergilerinde 2023 yılı için değişiklikler yapıldığını duyurdu.

14 ayar altın günlük bilekliklerde net yüzde 20 indirim! Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi

Günlük hayatında kolundan hiç altın bileklik eksik etmeyenleri sevindirecek güzel haber Koçak'tan geldi. Koçak'ta 14 ayar altın bilekliklerde net yüzde 20 indirim fırsatı başladı. İşte Koçak altın 20 Ekim 2022 fiyat listesi.

Ayçiçeği tohumunda gümrük vergisi değişti! Ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada kaç TL? 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Bazı ülkelerden ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi oranı yüzde 5 şeklinde uygulanacak. Peki ayçiçek fiyatlarında son durum ne? Bugün ayçiçek hangi borsada ne kadar? İşte ayçiçek 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

Gümüş kan kaybediyor! Günlük kayıp yüzde 3'ü geçti! Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Son dakika gümüş fiyatları

Gümüş fiyatkarındaki son dakika gelişmeleri takip ediliyor. Gümüş fiyatları resmen kan kaybediyor. Gümüşte günlük kayıp yüzde 3'ü geçti. Elinde gümüş olanlar çabuk bakın! Gümüş fiyatlarında son dakika 16 Ağusutos 2022...

Tüm çalışanları ilgilendiriyor! Günlük 51 liraya yükseltildi

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati çalışanlara yapılan yemek ve yol yardımı ödemelerine ilişkin istisna tutarlarını artırdıklarını duyurdu. Buna göre vergiden istisna tutulan günlük yemek bedeli 34 liradan 51 liraya, yol yardım bedeli ise 17 liradan 25.50 liraya çıkarıldı.

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ataköy Pozitif Emlak Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gülden Kaya, Hakan Akkaş ve Zafer Kaya ortaklığında kuruldu.

Gökhan Yıldız, Kiler GYO Genel Müdürü oldu!

Kiler GYO'nun Sermaye Piyasası Kurulu Gayrimenkul Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar Tebliği kapsamında şirket Genel Müdürlük görevine Gökhan Yıldız atandı.

Ülgür Gökhan'dan 1915 Çanakkale Köprüsü açıklaması!

CHP’li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, yapımını her fırsatta eleştirdiği 1915 Çanakkale Köprüsü’ndeki çalışmaları ilk defa değerlendirdi. Köprüye hayran kalan Gökhan, 333 metre yükseklikte çektirdiği fotoğrafı da paylaştı ve yapılan hizmeti tebrik etti.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları, yönetim kurulu üyesi ataması hakkında KAP'a açıklama yaptı. Gökhan Demirli, Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımları Yönetim Kurulu Üyesi olarak atandı...

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi kuruldu!

Kars Gıda Emlak Elektronik Tekstil Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi Ataköy 4. Kısım Şubesi bugün Bakırköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Gökhan Kıran Ataköy Mega Yat Limanı açıklaması Haberi

Gökhan Kıran Ataköy Mega Yat Limanı açıklaması

Dati Holding ortaklarından Gökhan Kıran Hürriyet’in Ataköy’deki proje hakkındaki iddialarına “Yatırım ve istihdamı engelliyorlar. Zamanlaması önemli, bu bir saldırı” dedi.


Gökhan Kıran: Dev projelere saldırıyorlar istihdamı engelliyorlar


Doğan Medyası’nın günlerdir sayfalarına taşıdığı ‘Ataköy Marina’yla ilgili iddalarını belgelerle gerçek dışı olduğunu ortaya koyan Dati Holding İcra Kurulu Başkanı Gökhan Kıran, Ataköy Marina’yla ilgili CHP’nin de soru önergesi verdiğine dikkat çekti.


Kıran, ‘Son dönemde Türkiye’nin mega projelerinin siyasete alet edildiği ve seçim öncesi bu tür iddialar ortaya atılarak karalama kampanyaları düzenlendiği konusunda ne diyorsunuz’ sorusunu “Kesinlikle doğru, kasıt arıyoruz. Bu bir saldırı. Karalama kampanyası. Biz 6 bin kişiye istihdam sağlayacağız, 1.5 milyar dolarlık yatırım yapacağız. Tüm ortaklar yerli işadamlarıyız. Herkes ülkesini seviyor, biz mi sevmiyoruz. Türkiye’ye katma değer katacak ve Türkiye’yi büyütecek yatırımların önü...