05 / 05 / 2024

Gökhan Özoğuzun evleri

Gökhan Özoğuzun evleri

Gökhan Özoğuz, Nureddin Cerrahi Dergahı’nın Fatih’teki binasına komşu oldu. Ünlü şarkıcının, binanın bitişiğindeki taş evi satın aldığı ortaya çıktı.Her iki binanın aynı bahçeyi kullanması da ilginç bir detay...

Yatırım Danışmanı Gökhan Öztürk, Avrupa Birincisi oldu!

Uzun yıllar gayrimenkul yatırım danışmanlığı alanında çalışan ve Ankara'da birçok projeye imza atan Gökhan Öztürk, Remax Europe geçtiğimiz Haziran ayında açıkladığı satış rakamlarıyla Avrupa'daki 30.000 gayrimenkul profesyoneli arasından birinci oldu.

Mimar Zeynep Melek Bulut, Gökhan Özoğuz'dan şikayetçi oldu!

Mimar Zeynep Melek Bulut, Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un Suriyeliler hakkında yaptığı paylaşımıyla ilgili suç duyurusunda bulundu. 

Gökhan Özoğuz’dan Kaz Dağları’nda villası olduğu iddialarına yanıt!

Athena grubundan Gökhan Özoğuz, Kaz Dağları'nda villası olduğu iddialarına yanıt verdi. Özoğuz, "Aaa benim Kaz Dağları'nda Villam mı varmış, ah bee keşke ben de bilseydim" dedi.

Gökhan Özoğuz'dan 5,5 milyon liraya satılık tarihi köşk!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, 4 yıl önce Karagümrük’ten aldığı ve geçen yıl 3 milyon liraya satışa çıkardığı evinin fiyatını 5.5 milyona yükseltti. 

Gökhan Özoğuz Karagümrük’teki villasını satıyor!

Gökhan Özoğuz, Karagümrük’ten aldığı villasını satışa çıkardı. Etrafı ağaçlarla çevrili, özel garajı bulunan villası için 3 milyon TL isteyen şarkıcı, alıcı bulamazsa evi kiraya verecek.

Gökhan-Hakan Özoğuz'dan Bayramiç'e milyonluk yatırım!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz, aynı grupta çaldığı ikiz kardeşi Hakan Özoğuz'la Bayramiç'te milyonluk iki tarla satın aldı.

Athena Gökhan'ın emlak zengini olduğunu biliyor muydunuz?

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı. Özoğuz, kazancını yedi ev, bir arsa ve arazi araçlarına yatırdı.

Gökhan Özoğuz emlak zengini çıktı!

Athena grubunun solisti Gökhan Özoğuz'un emlak zengini olduğu ortaya çıktı. Özoğuz, sadece ev değil arsa yatırımı da yapmış.

Gökhan Gönül, Florya Sütiş'i 5 milyon TL'ye satın aldı!

Sezon başında Fenerbahçe’den Beşiktaş’a transferiyle çok konuşulan Gökhan Gönül, aldığı ücret nedeniyle uzun süre gündemde kalmıştı.

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri!

Ankara Mamak Gülseren Mahallesi TOKİ Evleri başvuru işlemleri devam ediyor. Toplamda 124 adet dairenin satışa çıkarıldığı projede standart konutların fiyatları 181 bin 433 TL'den başlıyor.

Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık!

Göl Bahçe Evleri Sur Yapı satılık 2+1 dairelerin fiyatları 275 bin liradan başlıyor. 227 konuttan oluşan Gölbahçe Evleri projesi Eylül 2018 tarihinde tamamlanacak...

Ülgür Gökhan Çanakkale'deki yatırımlarını anlattı!

Çanakkale'nin geçmişinden gelen tarihi, doğal ve arkeolojik değerleriyle marka şehir olduğunu anlatan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, 'Marka Kent'i ileriye taşıyoruz' dedi.

Göl Bahçe Evleri Sultanbeyli satış ofisi!

Göl Bahçe Evleri Sultanbeyli satış ofisi iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. Sur Yapı'nın projesi Gölbahçe Evleri'nde 60 ay sıfır faizle taksitli ödeme seçeneği sunuluyor...

Gökhan Özoğuzun evleri Haberi

Gökhan Özoğuzun evleri

Daha önce Nureddin Cerrahi Dergahı’na üye olduğu yönünde haberler çıkan Athena grubu solisti Gökhan Özoğuz, şimdi de o derneğe komşu oldu. Dergahın Fatih’teki binasının hemen yanında bulunan eski taş evi satın alan Özoğuz, evi temelinden çatısına restore ettirdi.


İki binanın bahçesi ortak

Her iki binanın aynı bahçeyi kullanması da ilginç bir detay...


Gökhan Özoğuz’un dergahı ziyaret ettiği günlerde bu taş evde kaldığı, bahçeden geçiş yaptığı için de dergah binasına giriş çıkışlarda görüntülenmekten kurtulduğu söyleniyor. 



Gökhan Özoğuz, iki yıl önce Kelebek’e yaptığı açıklamada şöyle demişti: “Benim dedem hafız, babam da beş vakit namazında biriydi. Ben de çocukluğumdan beri cuma namazına giderim, bunda garip bir şey yok. ‘Yeni mi dine döndü?’ diyorlar, dine dönmek ne demek? Kalubeladan beri Müslümanım. Kendime göre yaşıyorum...