09 / 05 / 2024

Gökhan Taştan

Gökhan Taştan

İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Polat, Gökhan Taştan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Pendik, Kurtköy Mahallesi, Seyit Onbaşı Sokak'ta kuruldu.

Alişan Taştan iş hayatına nerede ve ne zaman başladı? Astor Enerji’de hangi görevi yürütüyor?

Alişan Taştan kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi şirketlerde çalıştı? Astor Enerji’de hangi görevde yer alıyor? İşte Alişan Taştan ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökhan Kum Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Kum tarafından kuruldu.

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Endeksa Dijital Sohbetler'in konuğu Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş!

Yeni Nesil Gayrimenkul Değerleme ve Lokasyon Analizi Platformu Endeksacom’un  Dijital Sohbetler serisi, 06 Şubat tarihinde Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş ile sürüyor.

Gökhan Çeliktürk: Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Gaziantep Şube Başkanı Gökhan Çeliktürk, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı başta olmak üzere, tüm yetkililere çağrıda bulundu. Çeliktürk, “Şantiyelerdeki çalışmalar durdurulmalı” dedi…

Gökhan Yüksel, Kartal projelerini anlattı!

CHP Kartal Belediye Başkan Adayı Gökhan Yüksel, hayata geçireceği projelerini ve Kartal'ı beraber yöneteceği meclis üyelerini tanıttı.

Gökhan Taş kimdir?

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş kimdir? Gökhan Taş, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Gökhan Taş: Türkiye’de 4 yılda 130 ofise ulaştık!

Coldwell Banker Türkiye Ülke Başkanı Gökhan Taş Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı'nda yaptığı konuşmada “Türkiye’de 4 yılda 130 ofis ve 1.500 gayrimenkul profesörüne ulaştık. 1906’dan bu yana edindiğimiz 111 yıllık tecrübeyi ofislerimizi aktarıyoruz” dedi.

Taştan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taştan Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler’de 180 bin TL sermaye bedeli ile Gülbek Taştan, Mecit Taştan ve Oğuz Kaan Enes Taştan ortaklığında kuruldu.

Gökhan Taş: Emlak Yasası çıkarılmalı!

Coldwell Banker Türkiye Başkanı Gökhan Taş, Gaziantep'te 7- 9 milyar dolar olan Türkiye'deki 230 milyar dolar gayrimenkul piyasasının, fuhuş ve terör yuvalarından arındırılması için Emlak Yasası'nın çıkarılması gerektiğini söyledi.

Doktor Gökhan Taş yeni kitabının geliriyle okul yaptıracak!

Coldwell Banker’ın Türkiye Ülke Başkanı olan Dr. Gökhan Taş, ‘Çekilin, Ben Doktor Değilim’ isimli kitabının imza gününü İzmir’de gerçekleştirdi. Dr. Gökhan Taş kitabın geliriyle Anadolu’da bir okul yaptırmayı hedeflediğini belirtti.

Gökhan Taştan Haberi

Gökhan Taştan

İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Celal Polat, Gökhan Taştan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta kuruldu. 


İFA Konut Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; AMAÇ VE KONU Madde: 3 Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya...