16 / 05 / 2024

Gökil İnşata Life City iletişim

Gökil İnşata Life City iletişim

Teslimlerin hemen yapıldığı Beylikdüzü Life City projesinde 1 oda 1 salon daireler 198 bin TL ile 202 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. Life City Konutlarında banka kredisi kullanmak mümkün...

Altın atağa geçti! Fiyatlar adeta fırladı! Elinde avucunda 1 gramı bile olan acil baksın! 6 Ekim Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları, yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Son günlerde aşağı yönlü hareket eden altın bugün atağa geçti. Fiyatlar bir anda fırladı. Altın fiyatları ne kadar oldu? Gram altın, çeyrek altın kaç lira? 6 Ekim 2023 canlı altın fiyatları.

20 Haziran Salı altın fiyatları güncel: Gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL?

20 Haziran Pazartesi altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Güncel altın fiyatları güne artışla başladı. Peki gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira? Tam altın, Ata altın kaç TL? 20 Haziran Salı güncel altın fiyatları.

Altın rekora koşuyor! Gram altın atağa geçti! Çeyrek altın uçtu! 5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları

Altıun fiyatları haftanın ilk işlem gününde  yukarı yönlü başladı. Milyonlarca yatırımcı güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Bugün altın rekora koşuyor. Gram altın atağa geçerken çeyrek altın uçtu. Altın fiyatları bugün ne kadar oldu?  5 Haziran 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatları tozu dumana kattı! 19 Nisan gram altın, çeyrek altın, tam altın, Ata altın ne kadar oldu? 

Altın fiyatları haftanın üçüncü işlem gününde yukarı yönlü hareket etmeye devam ediyor. Altın fiyatları piyasalarda resmen tozu dumana kattı. Gram altın, çeyrek altı, tam altın, Ata altın ne kadar oldu?  19 Nisan 2023 altın fiyatları.

Gümüş fiyatları atağa geçti! İslam Memiş elinde 1 gram bile gümüşü olanları kırmızı kodla uyardı

Son dakika gümüş fiyatları yatırımcılar ve gümüş almak isteyenlerin odağında olmaya devam ediyor. Gümüş fiyatları bugün atağa geçerek yükselirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş, kırmızı kodla uyardı.

Gümüş gaza bastı! Gümüşün hızına kimse yetişemiyor! İşte son dakika gümüş fiyatları

Cuma günü dolardaki sert düşüşle birlikte gümüş fiyatları yüzde 5’ten fazla değer kazanarak son ayların en hızlı günlük atağını gösterdi. Peki bugün gümüş fiyatları ne kadar oldu? İşte güncel gümüş fiyatları.

Gram altın, çeyrek altın, Ata altın, tam altında son dakika! Altın fiyatları kaç TL? Canlı altın fiyatları 29 Mayıs 2022

Altın hızla gerçekleştirdiği yükselişiyle gündemden düşmüyor. Peki gram altın, çeyrek altın, yarım altın, tam altın, Ata altın, Atabeşli ve gremse altın fiyatları bugün kaç lira? İşte son dakika güncel altın fiyatları 29 Mayıs 2022...

Gram altın, çeyrek altın, Ata altın, tam altın fiyatları ne kadar oldu? İşte son dakika güncel altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Gram altın gün içerisinde 1,000 lira seviyelerine kadar yükseldi. Peki son dakika altın fiyatları ne kadar? İşte gram altın, çeyrek altın, Ata altın ve tam altın fiyatları...

Gümüş fiyatları atağa geçti! Gümüş fiyatlarında son durum 18 Mayıs 2022

Gümüş fiyatları bugün atağa geçti. Gümüş almak isteyenler ve yatırımcılar tarafından yakından takip edilen gümüş fiyatları bugün kaç TL oldu? Gümüş gram fiyatı ne kadar? İşte gümüş fiyatlarında son durum 18 mayıs 2022...

Manisa Sarıgöl'ün yolları yenilendi!

Manisa’nın 17 ilçesinde asfalt atağına başlayan ve çalışmalarına aralıksız devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Sarıgöl’ün Çavuşlar Mahallesi’nde 4 kilometrelik asfaltlama yaptı.

Güneşli Corner Life ödemeleri!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzasıyla yükselen proje toplam 211 adet daireden oluşuyor. Güneşli Corner Life ödemeleri kapsamında fiyatlar 237 bin 500 TL'den başlıyor.

Tatar Yapı'nın Ataşehir projesinin lansmanı 22 Nisan'da düzenlenecek!

Tatar Yapı'nın Ataşehir’de hayata geçireceği Home – Office projeye ve bölgede gerçekleştireceği tüm yatırımlara ilişkin detaylar 22 Nisan Çarşamba günü basın toplantısında lanse edilecek.

Erenköy Gümrüğü'nün yeni yeri neresi olacak?

Ataşehir Kayışdağı'nda yer alan Erenköy Gümrüğü'nün önce taşınması 4 yıldan beri konuşuluyor. Erenköy Gümrüğü'nün yeni yeri için arazi arayışları devam ediliyor. Gümrük için Tuzla ve Gebze bölgeleri düşünülüyor...

Gökil İnşata Life City iletişim Haberi

Gökil İnşata Life City iletişim

Beylikdüzü'nde konumlandırılan Life City projesi Gökil İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Satışların devam ettiği Beylikdüzü Life City Evlerinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon tipinde konut alternatifleri bulunuyor.


35 bin 125 metrekare arsa alanı üzerinde inşa edilen Beylikdüzü Life City Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor. 2 blok halinde yükselen Life City Evlerinde daireler minimum 189 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.


Anahtar teslimlerinin hemen yapıldığı Life City Evlerinde sauna, fitness center, çocuk oyun alanları, Türk hamamı, otopark ve yüzme havuzu gibi sosyal donatılar mevcut. Life City satış ofisi ile 0212 856 02 06-07 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


Gökil İnşaat Life City fiyat listesi:

70 metrekare 1+1 daireler 198 bin TL ile 202 bin TL arasında,

100 metrekare 2+1 daireler...