02 / 05 / 2024

Gökkafes davası

Gökkafes davası

2001 yılında Süzer Plaza'da açılan The Ritz-Carlton İstanbul ile Türkiye 7 yıldızlı otelle tanışmış. Her türlü lüksün olduğu otelin dekorasyonunda Roma, Bizans ve Osmanlı motifleri kullanılmış.

Naci Görür'den son dakika açıklaması: Vatandaşlar tazminat davası açabilirler!

İstanbul İl Afet ve Risk Azaltma Planı'yla ilgili önemli açıklamalar yapan Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, ilk kez resmi bir planda devlet kurumlarına görev verildiğini söyleyerek, vatandaşların tazminat davası açabileceğini dile getirdi.

İzmir'deki Doğanlar Apartmanı davasının görülmesine başlandı!

Egenin incisi İzmir'de 30 Ekim 2020 tarihinde yaşanan 6,6 büyüklüğündeki depremde yıkılan binalar arasında yer alan Doğanlar Apartmanı'nın davasının görülmesine başlandı.

Burcu Güneş üvey annesine tapu iptal davası açtı! 

Şarkıcı Burcu Güneş üvey annesi Nuray Güneş’e Antalya’daki evi üzerine geçirdiği iddiasıyla tapu iptal davası açtı. 

Ümraniye'de 2 kişinin öldüğü göçük davasında 9 sanığa ceza!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da olduğu caddede yaşanan göçük sonucu 2 güvenlik görevlisinin ölümüyle ilgili yargılanan 16 sanıktan 9'u, 6 yıl 8 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Parsel parsel sattı davasında Melih Gökçek'e kötü haber!

Birbirlerine yönelik ağır hakaretlerle mahkemelik olan eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve eski Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç arasındaki davada karar çıktı. Mahkeme Melih Gökçek'in açtığı 50 bin TL'lik tazminat davasını reddetti.

20 milyar dolarlık Hisarönü-Gökova davasında karar!

Marmaris Hisarönü Yarımadası’nda yaklaşık 50 yıldır devam eden davanın yeni duruşması bugün görüldü.

Salda Gölü davasında mahkemeden ara karar!

Türkiye'nin Maldivleri Salda Gölü'nde Millet Bahçesi projesinin iptali ve yürütmenin durdurulması talebiyle açılan davada, 5 gün içinde proje ve ihaleyle ilgili tüm belgeleri istedi.

Akmerkez GYO gündem maddelerinin iptali davasında ret kararı!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2014 yılı genel kurul gündemine ait bazı kararların iptali istemli davasında mahkeme ret kararı verdi...

Akmerkez GYO genel kurul gündem maddelerinin iptal davası ne durumda?

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2013 yılı genel kurul gündemine ait bazı maddelerin iptali için açılan davasında son durum...

Deniz GYO ile Securinet Güvenlik davasında son durum!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ile Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri arasındaki tasarrufun iptali davasında bir gelişme olmadı...

Deniz GYO Securinet Güvenlik davası sürüyor!

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada Deniz GYO Securinet Güvenlik ve Koruma Hizmetleri Ltd. Şti.tarafından açılan davada yeni bir gelişme olmadığı bildirildi. 

Akmerkez GYO davası 5 Nisan'da görülecek!

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın şirket yönetim kurulu üyeleri aleyhine açılan sorumluluk davası 5 Nisan 2018 tarihinde görülecek.

Yalı davasında Ebru Gündeş'in yargılanmasına devam edildi!

Yalı davasında dosyalarının ayrılmasına karar verilen sanıklar Ebru Gündeş Sarraf ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi..

Gökkafes davası Haberi

Gökkafes davası



Sonunda 7 yıldızlı lüksle de tanıştık


Türkiye'nin ilk 7 yıldızlı otel The Ritz - Carlton, müşterilerine bornozlar, antialerjik yastıklar özetle sınırsız lüks ve keyif vaat ediyor


GÜLAY FIRAT İstanbul


    Dünyaca ünlü The Ritz - Carlton otellerinin son halkası İstanbul'da açıldı. Saraylara, camilere ve surlara farklı bir bakış açısı getiren otel, müşterilerine, dünyada yaşamak isteyebilecekleri her türlü lüksü sunuyor. Dolmabahçe'deki Süzer Plaza'da kapsamındaki otelin dekorasyonu Roma, Bizans ve Osmanlı dönemleri ile günümüz Türkiyesinin senteziyle gerçekleştirildi.


Lale motifleri başrolde


    Odalarda kullanılan Afyon mermerleri, banyolardaki kobalt mavi İznik çinileri ile Osmanlı dönemi yansıtılıyor. Otelin Boğaziçi ve Haliç'e bakan odaları el yapımı mobilya...