07 / 05 / 2024

Gökmedrese Yol İnşaat iletişim

Gökmedrese Yol İnşaat iletişim

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Hmg Yol İnşaat Nakliye Petrol Ürünleri Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kadıköy'de yapıldı.

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayburt Yol İnşaat Ve Makine Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Güven Aksakal tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efg Yol İnşaat Asfalt Harita Ve Mühendislik Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Ferudun Gürbüz tarafından kuruldu.

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökbulut Makina İnşaat Yol Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Fatmanur Bulut tarafından kuruldu.

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Gümüş Yol İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Azmi Gümüş tarafından kuruldu.

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İma Asfalt Yol İnşaat Gıda Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhtesin Okşar tarafından kuruldu. 

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Altıyol Turizm Gıda Ve İnşaat Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Şehbendar Geri Dönüşüm Hurdacılık Yatırım Madencilik Gıda Tekstil İnşaat İth.İhr.San.Dış Tic.Ltd.Şti bugün Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Zıad    Kabalawı ve Saeed H.S. Mousa ortaklığında kuruldu. 

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özkan Geri Dönüşüm Nakliye Gıda Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile  Özcan Güleç tarafından kuruldu. 

Gökaş Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökaş Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Aşık ve Ümit Büyükgöksel ortaklığında kuruldu. 

Gökmedrese Yol İnşaat iletişim Haberi

Gökmedrese Yol İnşaat iletişim

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Umut Tarakcı tarafından kuruldu.

Gökmedrese Yol İnşaat İş Makinaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her çeşit asansör ve malzemelerinin montajı, komple imalatı, alım satımı, bakım onarım, revizyon ve yenileme çalışmaları ile arıza giderme hizmetlerini yapmak, yaptırmak, taahhüdü, ithalat ve ihracatını yapmak. -Yürüyen merpenlerin ve bantlı konvektörlerin montaj, alım satım, imalat, revizyon, bakım ve onarım hizmetlerini yapmak, yaptırmak. -Konusu ile ilgili elektrik, elektronik cihaz ile yedek parça malzemelerinin alım satım ticaretini, elektrik tesisat işleri bakım ve onarım hizmetlerini yapmak. -Konusu ile ilgili elektrikli güvenlik sistemlerinin ticaret, montaj, bakım ve onarımını yapmak. -Her türlü boya ve boya malzemelerinin, kimyevi maddeler, yapı kimyasalları, vernik ve...