04 / 05 / 2024

Gökmen Albayrak

Gökmen Albayrak

Özalbayrak Kardeşler Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye bedeli ile Bahçelievler'de, 2 Mart 2015'te Resul Albayrak, Hasan Albayrak, Gökmen Albayrak, Gökhan Albayrak ortaklığında kuruldu.

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Draft Baca Sistemleri Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Tarkan Şahin ve Uğur Gökmen Yücedağ ortaklığıyla kuruldu.

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Som Uluslararası İnşaat Yatırımları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündüz Telekomünikasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Gündüz tarafından kuruldu.

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Has Yapı İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Gökmen tarafından kuruldu.

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Uzel Mekanik Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Beyoğlu'nda Gökmen Süzgün tarafından kuruldu.

Berat Albayrak'ın Kanal İstanbul güzergahındaki arazisi imara açıldı iddiası!

Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak’ın tartışmalı proje Kanal İstanbul güzergahındaki ‘tarla’ vasfına sahip arazinin, proje planlarına onay verilmesiyle beraber kesin olarak imara açıldığı ileri sürüldü.

Saldıray Sökmen kimdir?

Atakule GYO Genel Müdürlüğü görevine atanan Saldıray Sökmen kimdir? Saldıray Gökmen daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Saldıray Sökmen'in biyografisi...

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Gök-Ka Kağıtçılık Gıda İnşaat Ve Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi 6 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Gökmen tarafından  açıldı.

Sinan Albayrak Göktürk'ten ev aldı!

Şu sıralar Kanunsuz Topraklar dizisi ile ekranlarda olan oyuncu Sinan Albayrak, Göktürk'ten 5 milyon TL'ye ev aldı. 

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Laden Mimarlık Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökmen Demirli ve Laden Melis Bay ortaklığında kuruldu.

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Molva İnşaat Metal Hırdavat Ve Demir Çelik Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Gökmen tarafından kuruldu.

Gökmen Mengüç'ten Kocaeli'deki ağır hasarlı binaların yıkımına ilişkin açıklama!

17 bin kişinin yaşamını yitirdiği Marmara depreminde Kocaeli yerle bir oldu. Hasarlı binalarda 8 bin kişi yaşıyor. Belediye yıkımlara bu yıl başladı.

Gökmen Albayrak Haberi

Gökmen Albayrak

Özalbayrak Kardeşler Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 2 Mart 2015'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Albayrak, Hasan Albayrak, Gökmen Albayrak, Gökhan Albayrak ortaklığında kuruldu.


Özalbayrak Kardeşler Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Şirket yurt içinde ve yurt dışında  her türlü inşaat ve inşaat taahhüt işleri yapar,  kendi hesabına arazi ve arsalar alır bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar, proje ve onarım işleri yapar, resmi ve özel kurum ve kuruluşların açtığı ihalelere iştirak eder. İş hanları, konutlar, alışveriş merkezleri,  oteller, yat limanları,otoparklar,  hastaneler, turistik ve sportif tesisler inşa etmek, her türlü taşeron hizmetinde bulunmak,mevzuatın izni çerçevesinde her türlü tarihi eser ve vakıf binalarının tamir, bakım, röleve, restorasyon, aydınlatma, restitüsyon...