18 / 05 / 2024

Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi

Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Gökpur tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 28 Ağustos'ta Bayrampaşa, Kocatepe Mahallesi, 50. Yıl Caddesi'nde kuruldu.

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Yokuş Hafriyat İnşaat Otomotiv Makine Mühendislik Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Harun Güngör tarafından kuruldu.

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Günerin İnşaat Otomotiv Metal Elektrik Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nimet Ergün tarafından kuruldu.

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamit Gültekin İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 40 bin TL sermaye bedeli ile Şeyh Hamit Gültekin tarafından kuruldu.

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözaydın Hafriyat İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Garip Gözaydın tarafından kuruldu.

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hükümdar Madencilik Gıda İnşaat Otomotiv Elektronik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Fatih Emre Kılıçer tarafından kuruldu.

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lider Grup Su Ürünleri Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de Ulaş Kılıç tarafından kuruldu.

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahim Çaliş tarafından kuruldu.

Gürsa İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürsa İnşaat Otomotiv Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Özgür Şen tarafından kuruldu.

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi kuruldu!

Baran 62 Turizm Acente Gıda İnşaat Otomotiv Ve Limited Şirketi  Esenyurt’ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Muzafer Yağan tarafından kuruldu.

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Ambar Ambalaj Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztürk Kentsel Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Öztürk tarafından kuruldu.

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Sazeh Gostar Tahvıeh Araz Gayrimenkul Emlak Gıda İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Alı Saket Molan tarafından kuruldu.

Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Haberi

Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi
Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Uğur Gökpur tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Gökpurlar İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme,...