04 / 05 / 2024

göksal toksoy

göksal toksoy

Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy 2016 yılında Sarıkamış'ı bekleyen yatırımlar ve yenilikler hakkında açıklamalarda bulundu. İşte Göksal Toksoy'un açıklamaları...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Kira uyuşmazlıklarında güncelleme: İlk duruşma bir sene sonra...

Ev sahipleri ve kiracıları yakından ilgilendiriyor. Kira uyuşmazlıklarında güncellemeye gidildi. Sosyal Medya hesabı X'ten paylaşım yapan Avukat Tuğçe Köksal ayrıntıları açıkladı. İşte o paylaşım...

Ahmet Toksoy kimdir? Ahmet Toksoy ne iş yapar? Ahmet Toksoy kimdir?

Ahmet Toksoy ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ahmet Toksoy hakkında merak edilen tüm detaylar...

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nefka Mimarlık İnşaat Tekstil Otomotiv Gıda Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Furkan Altunbaş, Köksal Altunbaş ve Necmettin Altunbaş ortaklığında kuruldu.

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Muti Grup Yapı Teknik Temizlik Ambalaj Kırtasiye Medikal Pazarlama Limited Şirketi  Ümraniye’de  100 bin  TL sermaye bedeli ile Göksal Mutlu ve Kemal Mutlu tarafından kuruldu.

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi açıldı!

Aypen Alüminyum Plastik Doğrama Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Çavuşbaşı şubesi Beykoz’da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Göksal Tekneci tarafından açıldı.

Trakya Platformu'ndan Kanal İstanbul projesine itiraz!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çılgın proje olarak nitelendirdiği ve gündemden düşmeyerek tartışmalara neden olan Kanal İstanbul, yalnızca İstanbul’u değil, Kırklareli'ni de etkisi altına alacak. Trakya Platformu Kırklareli Dönem Sözcüsü Göksal Çidem, konuya ilişkin konuştu.

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dora 60 Geri Dönüşüm Nakliye Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksal Yılmaz tarafından kuruldu.

Afyon TOKİ Konutları'nın kredi taksitleri ve faiz oranları TBMM gündeminde!

Afyon'un Merkez ilçesi Çetinkaya Mahallesinde TOKİ konut alımında kullandırılacak kredilerin taksit ve faiz oranları meclis gündemine taşındı. CHP'li Köksal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Amiral Güvenlik Ekipmanları Yapı Malzemeleri Ve Pvc Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Çilem Köksal Sürer tarafından kuruldu.

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sgs Group Yapı Teknik Mühendislik Medikal Pazarlama Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Göksal  Mutlu, Selim Günay ve Serdar Erikci tarafından kuruldu.

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Of Yıldız İnşaat Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Ocak, Elif Yıldız ve Mehmet Köksal ortaklığında kuruldu.

Şehitlerin anne ve babalarına konut hakkı tanınması meclis gündeminde!

CHP Afyonkarahisar Milletvekili Burcu Köksal, şehit yakınlarına TOKİ'den verilen konut hakkını meclis gündemine taşıdı. Köksal, yalnız eş ve çocuklara değil, anne ve babalara da konut hakkı tanınmasını talep etti..

Emre Aydın, iç mimar Eda Köksal'la yarın evleniyor!

Rock’çı Emre Aydın, iç mimar nişanlısı Eda Köksal’la pazar günü evleniyor. Ordu’da nikâh masasına oturacak çift, eylül ayında İstanbul’da da bir düğün yapacak.

göksal toksoy Haberi

göksal toksoy

Belediye başkanlığı görevinde 2 yılını tamamlayan ve 3'ncü yıla giren Başkan Göksal Toksoy, "Biz göreve geldiğimizde öncelikli olarak kısa vadeli hizmetlere yönelik planlamalar yapmıştık Bu projelerimizin tamamını hayata geçirdik Bunlardan bazıları Belediye İtfaiye Amirliği Binası, Fen İşlen Saha Amirliği B nası, garaj bölgesinin asfaltlanması ve bunun yanında bütün tş makinelerimizi yeniledik. Belediye bünyemize 12 tane yeni iş makinesi kazandırdık, bunun yanında biz her mahalleye bir park sözü vermiştik ve 3 mahallemize şu anda park yaptık, 2 tane parkımıza da geçen yıl başladık ve bu yıl tamamlayacağız Asfalt yapılacak yolların alt yapısını da tamamladık ve karayolları tarafından asfalt atılacak yerlerde de çalışmalar yürüterek sonrasında çıkabilecek olası aksaklıkları önlemiş oiduk ve bu alanlarda peyzaj işlerini de tamamladık." dedi. 


Başkan Toksoy ayrıca. Belediye...