16 / 05 / 2024

göksel arsoy parkı açılış

göksel arsoy parkı açılış

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde bir süredir yapımı süren körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka Türk Sineması'nın "altın çocuk" lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi.

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşli Park Otel Restoran İnşaat Gıda Tekstil Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe İnce tarafından kuruldu.

Medical Park Göztepe yıllık 27 milyon TL'ye kiraya verilecek!

2007 senesinden itibaren faaliyet gösteren Medical Park Göztepe Hastanesi kiralanıyor. Hastane için 2 milyon 250 bin TL isteniyor. 

Akiş GYO'nun acı günü! Ali Şükrü Göksel vefat etti!

Akiş GYO A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ayşe Selen Kocabaş'ın babası Ali Şükrü Göksel vefat etti. Akkök Holding ve Akiş GYO taziye ilanı yayınladı.

Şehrin kaosundan kaçan Göksel, Göcek’e yerleşti!

Şehrin kaosundan kaçarak Göcek’e yerleşen Göksel, burada kendine huzurlu bir yaşam kurdu. Göksel, ''Tam bir köy hayatı yaşıyoruz. Konserden konsere koşacağım diye düşünürken bir anda kendimi bahçede tavukların arasında buldum” dedi.

Göksel Mercan Yapı'nın konkordato davasında yeni gelişme!

Göksel Mercan Yapı İnşaat mali sıkıntıları aşamayınca konkordato talep etmişti. İstanbul 1. Asliye Ticaret Mahkemesi şirket hakkında yeni bir karar verdi. 

Tunceli Halbori Gözeleri Millî Parkı'na otel yapılacak!

Tunceli’de Aleviler için kutsal mekanlarından biri olarak kabul edilen ve Milli Park statüsünde olan Halbori Gözeleri Millî Parkı’na bungalov ev tipi otel işletmeciliği için ihale yapılacağı ileri sürüldü... 

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti!

Gala Gölü Milli Parkı'nın sınırları değişti. Gala Gölü Milli Parkı Sınırlarının Değiştirilmesine Dair Karar bugünkü 31096 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Salda Gölü Tabiat Parkı alanı 570 dekara çıkarıldı!

Burdur Yeşilova'daki beyaz kumsalı ve turkuaz suyunun güzelliğiyle "Türkiye'nin Maldivleri" olarak bilinen Salda Gölü çevresinde bulunan Salda Gölü Tabiat Parkı alanının genişletildiği belirtildi.

Kayraklı Güneşli Park projesi geliyor! Yeni proje!

Kayaşehir Odak Gayrimenkul Kayraklı Güneşli Park projesi için düğmeye bastı. 185 milyon 695 bin 840 TL'ye mal olacak Kayraklı Güneşli Park projesinde 464 konut ve 43 adet iş yeri yer alacak.

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelini resmen devraldı!

Nusret Gökçe, Park Hyatt otelinin devrini gerçekleştirdi. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan ile imzaları atan Gökçe, Instagram hesabından "Benim için hayal olan bugün gerçek olan İstanbul Park Hyatt otelin sahibi olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" dedi...

Nusret Gökçe, Park Hyatt Maçka’yı satın alıyor!

Ünlü işletmeci Nusret Gökçe, İstanbul Maçka'da yer alan Park Hyatt oteli 50 milyon Euro karşılığında Doğuş Grubu'ndan satın alıyor.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırları değişti!

Konya’nın Beyşehir İlçe Belediye Başkanı Murat Özaltun, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onaylamasının ardından Beyşehir Gölü Milli Parkı sınırlarının değiştirilmesi kararının Beyşehir yöresinde hayata geçmeyi bekledikleri bazı projelerin önünü açtığını dile getirdi.

göksel arsoy parkı açılış Haberi

göksel arsoy parkı açılış


Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri'nde bir süredir yapımı süren körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka Türk Sineması'nın "altın çocuk" lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy'un adı verildi. Belediye Başkanı Hasan Karabağ, "Parkın açılışını yakında gerçekleştireceğiz. İlçemize yakışan bir park oldu" dedi. 185 metre uzunluğunda bir yürüyüş bandının bulunduğu parkta çocukların eğlenceli dakikalar geçirebilmesi için oyun grubu da yer alacak. Körfez Evleri bölgesinin eksikliklerini birer birer gidereceklerini de kaydeden Başkan Karabağ, "Eşsiz manzarası ile Göksel Arsoy Parkı Bayraklı'ya çok yakışacak. Parkta birkaç küçük eksiğimizi tamamladığımızda açılışını gerçekleştireceğiz" dedi. 



Yeni...