01 / 05 / 2024

Göksel Demirer projeleri

Göksel Demirer projeleri

İsveç'te çöpten elde edilen enerji ile 1 milyona yakın evin ısıtılması sağlanırken, 300 bin evin ise elektrik ihtiyacı karşılanıyor.ODTÜ Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Göksel Demirer konu ile ilgili açıklama yaptı.

TOKİ'den 2 bin 434 yeni konut geliyor! Hiç evi olmayanlara büyük müjde!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Mart 2024 projelerini peş peşe duyurdu. TOKİ tarafından paylaşılan detaylara göre yeni projeleri kapsamında 6 şehirde tam 2 bin 434 konut inşa edilecek.

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahsel Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 7 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ergün, Göksel Öztürk, İllyas Zengin ve Levent Alpağut ortaklığında kuruldu.

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şanlı 34 Otomotiv İnşaat Nakliyat Ve İskele Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 500 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Demircan tarafından kuruldu.

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Aventurin Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Çakmak ve Mehmet Göksel Cihan ortaklığında kuruldu. 

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.

İstanbul Finans Merkezi'nin tamamı 3-4 ay içinde açılacak! 

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Göksel Aşan, birkaç küçük rötuştan sonra İstanbul Finans Merkezi'nin (İFM) tamamının 3-4 ay içinde açılacağını duyurdu. 

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Alpim İnşaat Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Köksoy tarafından kuruldu.

İstanbul Finans Merkezi için geri sayım başladı!

Cumhurbaşkanlığı Finans Ofisi Başkanı Prof. Dr. Göksel Aşan, İstanbul Finans Merkezi'ne (İFM) taşınma sürecine ilişkin olarak yaptığı açıklamada binalar bittiğini ve içinde birtakım düzenlemeler olduğunu söyledi. Aşan, yıl sonu veya ocak ayı gibi inşallah taşınılacak durumda olacağını da söyledi.

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

House Home İnşaat Yapı Lojistik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Göksel Balkan tarafından kuruldu.

Kanal İstanbul projesinde şok gelişme! TOKİ, Kanal İstanbul güzergahındaki projeleri için yeniden ihaleye çıkıyor!

TOKİ, Kanal İstanbul güzergahında yer alan Arnavutköy’de üç etap halinde hayata geçireceği toplam 2 bin 181 konut için Eylül'de ihale gerçekleştirecek. Geçtiğimiz sene konut ihaleleri iptal edilmişti. İşte ayrıntılar....

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kazna Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da Göksel Sünbül ve Zavur Akhverdiyev ortaklığında kuruldu.

TOKİ’den 1.769 TL taksitle ev sahibi olma fırsatı! İşte detaylar

TOKİ, ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara yeni konut projeleri hazırlamaya devam ediyor. TOKİ’nin güncel konut projeleri gündemde yer alıyor. İşte TOKİ’den 1.769 TL’ye ev alma imkanı!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçak Müteahhitlik Hizmetleri İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de Göksel Koçak tarafından kuruldu.

Göksel Demirer projeleri Haberi

Göksel Demirer projeleri

İsveç'te çöpten elde edilen enerji ile 1 milyona yakın evin ısıtılması sağlanırken, 300 bin evin ise elektrik ihtiyacı karşılanıyor.


İsveç, evsel atıkların modern yöntemlerle işlenmesi yoluyla elde ettiği biyogazı hem ısıtma hem de elektrik üretmek için kullanıyor. Nüfusu 10 milyona yakın ülkede, evlerde oluşan çöplerin yüzde 99'unu elektrik üretimi için kullanılırken, kalan yüzde 1'lik kısım ise tarımsal gübre amaçlı değerlendiriliyor. 


Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Çevre Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Göksel Demirer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, İsveç'in biyogaz üretme konusunda oldukça gelişmiş bir ülke olduğunu, dünya sıralamasında ilk dört ülke arasında bulunduğunu söyledi.


Çöplerden enerji üretmenin son yıllarda enerji çeşitliliğini sağlamanın bir diğer yolu olduğunu belirten Demirer, İsveç'in sadece evsel atıkları değil, hayvansal atıkları ve hatta tek hücreli canlı olan algleri...