27 / 04 / 2024

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

Luxera'dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

İstanbul’un en değerli lokasyonlarında projeler hayata geçiren Luxera, satışları devam eden Başakşehir, Arnavutköy ve Güneşli projeleri için yeni bir kampanya başlattı.



Hayata geçirdiği projelerle gayrimenkul sektörünün önde gelen şirketleri arasına adını yazdıran Luxera yeni bir konut sahibi olmak isteyenler için bir kampanya başlattı. Konu ile ilgili olarak verilen bilgilere göre, satışların sürdüğü Luxera Towers, Luxera Nevbahar ve Luxera Bahçeport projelerinde hem cazip indirimlerle beraber, tapu masrafı olmadan yüzde 1 KDV fırsatının yanı sıra vade farksız ödeme planı ve 120 ay kredi imkanı sunuluyor.

CAZİP ÖDEME FIRSATLARI

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, inşa ettiği projelerin tümünde kaliteden ödün vermeyen Luxera, site sakinlerine kentin merkezinde konforu yüksek bir yaşam alternatifi de sunuyor. 
Yine verilen bilgilere göre, satışların sürdüğü söz konusu projelerdeki kampanyaların detayları ile ilgili önemli açıklamalar yapan Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş Luxera olarak geçmişten gelen tecrübelerini gelecekten aldıkları ilham ve sahip oldukları vizyonla birleştirerek “Ulaşılabilir Lüks” konseptli yeni projeleri çok cazip ödeme seçenekleriyle müşterilerin beğenilerine sunduklarını söyledi.

Luxera dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

Ramazan Taş açıklamasında Başakşehir’de yer alan Luxera Nevbahar, Güneşli’de yer alan Luxera Towers ve Arnavutköy’de yer alan Luxera Bahçeport projelerinden konut almak isteyen müşterilere özel yüzde 50 peşin kalanı 20 ay vade farksız ödeme yöntemi sunabildiklerini söyledi.

Açıklamasında ayrıca projelerinde yüzde 50 peşinat ödeyerek, kalan kısmı teslimde ödeme seçeneği de yine alternatif ödeme seçenekleri arasında bulunduğunu belirten Ramazan Taş, bununla beraber daha uzun vadelendirme talep eden konut alıcılarını da düşündüklerini ve bankalarla özel anlaşmalar sağladıklarını bu doğrultuda 60 ay için yüzde 1,49 vade farkı ve 120 ay için yüzde 1,96 vade farkıyla kredi kullanım imkanı sunduklarını söyledi. Ramazan Taş ayrıca peşin ödeme seçeneği kapsamında cazip indirimler uyguladıklarını da sözlerine ekledi.

MİLLET BAHÇESİNİN KALBİNDE 

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, Arnavutköy’de, İstanbul Havalimanı’na yakın bir konumda inşa edilen Luxera Bahçe Port projesi, bölgedeki 300 bin metrekarelik alana sahip sahip Millet Bahçesi’nin tam merkezinde bulunuyor. Yine verilen detaylara göre, Haziran 2024 tarihinde sahiplerine teslim edilecek olan projenin eşsiz bir manzaraya sahip olduğuna değinen Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş Luxera Bahçe Port projesinin Arnavutköy Millet Bahçesi’nin tam kalbindeki eşsiz konumu ve muhteşem manzarasıyla toplam 110 dairede eşsiz bir yaşamın kapısını araladığını söyledi. 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu projede ayrıca tüm ihtiyaçlara yanıt verecek 24 ticari birim bulunuyor. Yer aldığı lokasyon itibarıyla Kuzey Marmara Otoyolu ve İstanbul Havalimanı, Luxera Bahçe Port projesinin özelinde eşsiz bir ulaşım konforu sunuyor.” diye konuştu.

Luxera dan yeni kampanya! 3 projede hem indirim hem de 120 ay vade fırsatı!

YATIRIMIN MERKEZİ, KONFORUN ZİRVESİ

Yine verilen bilgilere göre, mega kent İstanbul’da değeri her geçen gün yükselen ve kentin merkezindeki konumuyla eşi ve benzeri olmayan bir yaşam ve yatırım fırsatı sunan Luxera Towers projesi, İstanbul Avrupa Yakası Güneşli’de 17 bin metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor.

Yaptığı açıklamada söz konusu projenin 368 konut ve 83 ticari birimden meydana geldiğini dile getiren Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş Mega kent İstanbul’da eşsiz bir lokasyonda inşa ettikleri Luxera Towers’ta çalışmalara tüm hız kesmeden sürdüğünü kaydetti.

Açıklamasında sahip olduğu alternatif konut seçenekleri ve tüm konutlarda bulunan balkon alanlarıyla kentin merkezinde hayata geçirdikleri projede yaşamın 2025 yılının Ocak ayında başlayacağını belirtti.

KAYAŞEHİR’İN YENİ YILDIZI 

Son dönemlerde mega kent İstanbul’da markalı konut projelerinin özel adresleri arasında bulunan ve kamu yatırımlarıyla büyük bir değer artışı yaşayan Başakşehir-Kayaşehir lokasyonunun yeni yıldızı olan Luxera Nevbahar olacak. Yine paylaşılan detaylara göre, 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde yükselen ve toplamda 200 konutla beraber 12 ticari birimin yer aldığı projede teslimlerin Nisan 2024 tarihinde yapılması hedefleniyor.

Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş yaptığı açıklamada “Luxera Nevbahar’da 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olmak üzere geniş ve ferah konut alternatifleri bulunduğunu söyledi.

Açıklamasında Luxera Nevbahar projesinin 15 bin metrekarelik bölümünü yeşil alana ayırdıklarını belirten Ramazan Taş, satış ofisinde 4+1 örnek dairelerinin hazır olduğunu da söyledi.

LUXERA İMZALI YENİ PROJELER GELİYOR

Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, bugüne kadar Bağcılar, Güneşli, Bahçelievler projeleri ve yurt dışı yatırımlarıyla toplam 2 bin 500 konut bağımsız bölüm hayata geçirip teslim eden Luxera Gayrimenkul, mega kent İstanbul’un özel lokasyonlarında projeler üretmeyi sürdürüyor.

Yaptığı açıklamada aktif olarak 3 şantiyede çalışmaların devam ettiğini kaydeden Luxera Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Taş Güneşli, Başakşehir ve Arnavutköy bölgelerinde aktif olarak 700’ü aşkın konut ve 120’nin üzerinde ticari birim olacak şekilde yaklaşık olarak 180 bin metrekarelik üretim yaptıklarını söyledi.

Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre, önümüzdeki dönemde de Luxera olarak gayrimenkul alanında önemli projeler üretmeyi sürdüreceklerini söyleyerek, Kayaşehir lokasyonunda 4 yeni projemiz olacağını bölgede Nevbahar serisi yapacaklarını söyledi.

Ramazan Taş, bununla beraber Arnavutköy’de 36 bin metrekarelik arazide yeni projeleri için geliştirme sürecine devam ettiklerini de sözlerine ekledi.

 

Referans Göktürk satışta! Kiler GYO'dan Göktürk'e 182 konutluk yeni proje!

Emerald Grand Deluxe'de son fırsat daireleri kaçırmayın!

Yeşilova Invictus 2 lansmana özel fiyatlarla satışta! Yeni proje! 


Geri Dön