27 / 07 / 2024

gökşin yalı evleri

gökşin yalı evleri

Bodrum Yalı Evleri 'nde fiyatlar 220 bin dolardan başlangıç gösteriyor, satışların devam ettiği projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut tipleri bulunuyor...

Teslim için gün sayan Kılıç Vadi Evleri'nde 8.8 milyon TL'den başlayan fiyatlarla! 

Kılıç Vadi Evleri projesi Kılıç İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Toplamda 71 konutun yer aldığı projede satış süreci devam ediyor.

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mavi Gök İnşaat Sanayi İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 25 milyon 802 bin 542 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir? 

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

İhsan Gökşin Durusoy, Akiş GYO Genel Müdürlüğü görevinden ayrılıyor!

Akiş GYO Genel Müdürü, İhsan Gökşin Durusoy, 2022 sonu itibariyle Akkök Holding A.Ş.'de İcra Kurulu Başkanı görevini üstlenecek olması sebebiyle 31 Aralık 2022 tarihi itibariyle, Genel Müdürlük görevinden ayrılacak. Peki Akiş GYO Genel Müdürü kim olacak? İşte ayrıntılar ve Akiş GYO'dan gelen o açıkl

Gökşin Grup'tan Urla'ya butik villa projesi!

İzmir'de 2017 senesinden itibaren arazi alım ve satım faaliyetleri gerçekleştiren Gökşin Grup A.Ş İzmir Urla'da 3-4 villalık butik proje inşa etmeye hazırlanıyor. 

Levent Gökçe: Binaları su yalıtımıyla korumak hayati önem taşıyor!

Yatılım sektörünün çatı örgütü İZODER'in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Gökçe, '1-7 Mart Deprem Haftası' kapsamında yaptığı açıklamada, depreme karşı güvenli binalara sahip olmak için binaların su yalıtımı ile korunması gerektiğini dile getirdi.

İhsan Gökşin Durusoy kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü İhsan Gökşin Durusoy kimdir? İhsan Gökşin Durusoy, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İhsan Gökşin Durusoy'un biyografisi...

Levent Gökçe: Doğru yalıtım, doğru yatırımdır!

Enerjinin israf edilmemesi için binalarda ısı yalıtımının gerekli olduğunu söyleyen İZODER Başkanı Levent Gökçe, ''Doğru yalıtım, binaya sağladığı tasarruf ve verimlilikle maliyetini geri ödemektedir.  Doğru yalıtım; doğru yatırımdır'' dedi.

Levent Gökçe, İZODER’in yeni başkanı oldu!

Isı Su Ses ve Yangın Yalıtımcıları Derneği İZODER’in Olağan Genel Kurulu’nda alınan kararla Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Saint-Gobain Türkiye CEO'su Levent Gökçe getirildi.

Gökşin Durusoy: Start up’lara yatırım yapacağız!

Akiş GYO Genel Müdürü İ. Gökşin Durusoy, yaptığı açıklamada, perakende alanındaki start up’lara yatırım yapmayı amaçladıklarını söyledi.

Ebru Gündeş'in yalı davasında son durum!

Kanlıca'da yer alan yalılarında kanuna aykırı tadilat yaptırdığı iddiasıyla Ebru Gündeş ve inşaat mühendisi Hakkı Süha Gökdemir'in üçer yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına devam edildi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yapılacak cami için ihale açıldı!

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'na cami yapılacak. 9 bin metrekare inşaat alanında toplam 2 bin metrekare kapalı alana yapılacak cami inşaatı için ihale açıldı. 

Ümraniye'de metro inşaatı yakınında göçük: 2 kişi öldü!

Ümraniye'de metro inşaat sahasının da yer aldığı caddede göçük meydana geldi. Çevredeki bir siteye ait olan güvenlik kulübesinin de göçükte kalması sebebiyle arama kurtarma çalışması başlatıldı. Arama çalışmalarında göçük altında kalan 2 güvenlik görevlisinin cansız bedenine ulaşıldı.

gökşin yalı evleri Haberi

gökşin yalı evleri


Bodrum Yalı Evleri Gökşin Yatırım imzası ile yaşama geçiriliyor, proje kapsamında yer alan konutların satış süreci devam ediyor.


Yalı Evleri 'nde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve dubleks konut alternatifleri bulunuyor, projeden banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor.


120 konuttan oluşan Bodrum Yalı Evleri 'nde fiyatlar 220 bin dolardan başlıyor, 450 bin dolara kadar yükseliyor.


Denize sıfır konumda yükselen Yalı Evleri 'nde yüzme havuzu, köykahvesi özel plaj bulunuyor. Proje Palmarina'ya 3 kilometre mesafede yer alıyor.


Telefon: 0532 488 91 22

Web adresi: http://www.goksinyatirim.com.tr/

Ceren...