16 / 05 / 2024

Göksu Deltasında yangın

Göksu Deltasında yangın

Uluslararası Ramsar Sözleşmesi ile koruma altında bulunan Silifke ilçesindeki Göksu Deltası'nda Göksu Deltası'nda yangın yangın çıktı. Arazi şartlarının uygun olmaması nedeni ile yangına müdahale edilemedi...

Masquerade Club İstanbul yangınında 29 kişi öldü: O binanın yöneticisi 'Ruhsat başka, mekan başka' dedi!

Beşiktaş'ta, tadilat sırasında yangın çıkan ve 29 kişinin öldüğü Masquerade Club İstanbul gece kulübünün yer aldığı 16 katlı apartmanın yöneticisi Şule Şeker, bu mekanı yapıldığı günden beri istemediklerine ve ruhsatın başka mekanın başka olduğuna dikkat çekti. 

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Gülaylar altında haftanın fırsatları! Tüm takılarda yüzde 55 indirim! Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi

Gülaylar altında haftanın fırsat ürünleri belli oldu. Kolyeden küpeye, yüzükten bilekliğe kadar aradığınız tüm takı modelleri çok uygun fiyata satılıyor. Peki Gülaylar altın yüzük, kolye, bileklik fiyatları ne kadar? İşte Gülaylar altın 10 Kasım 2022 fiyat listesi.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Adıyaman Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi mecliste!

Adıyaman ilinde bulunan Göksu Köprüsü'nün yenilenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Fikirtepe'de 25 katlı binanın inşaatında yangın!

Fikirtepe'de inşaat halindeki 25 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. Duman yükselen binadaki yangına itfaiye ekipleri müdahale ediyor.

Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Havalimanındaki bir yangın riski, iyi mühendislik ve doğru çözüm tercih edilerek  binlerce yolcuyu paniğe sevk etmeden kontrol altına alınabiliyor. Peki, Havalimanlarında yangın riski nasıl önlenebilir?

Zonguldak Devlet Hastanesi'nin inşaatında yangın çıktı!

Zonguldak’ta inşaat çalışmaları devam eden 400 yataklı devlet hastanesinin çalışmaları sırasında yangın çıktı. Yangın kısa sürede itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Ankapark inşaatında yangın çıktı!

Ankara Yenimahalle'de yapımı devam eden Ankapark'ın inşaatında yangın çıktı. Yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü.

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göksu Hurda Geri Dönüşüm İnşaat Nakliye Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gürşat Çiğdem tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta kuruldu.

Mehmet Tevfik Göksu Esenler'deki dönüşüm projelerini anlattı!

"Uluslararası Sosyal İçerme Zirvesi"nde konuşan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, "Kentsel Dönüşüm ve Sosyal Entegrasyon" konusunda, Esenler'de yürütülen dönüşüm projeleri bağlamında bilgi ve tecrübelerini paylaştı.

Mehmet Tevfik Göksu'dan dairelerinizi satmayın uyarısı!

"Oruçreis TOKİ Konutları Sakinleriyle Kahvaltılı İstişare Toplantısı"nda buluşan Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, site sakinlerine "Esenler'in lokasyonu çok önemli. Herkes buradan daire alma derdinde. Dairelerinizi satmayın" diye seslendi.

Göksu Deltasında yangın Haberi

Göksu Deltasında yangın

Deltanın Taşucu beldesi Çavuşbucağı mahallesi yakınlarındaki alanında sabah saatlerinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Arazi şartlarının uygun olmaması nedeniyle yangına müdahale edilemedi. 


Yetkililer, sazlık alanda çıkıp rüzgarın da etkisiyle yayılan yangından etkilenen kuş türlerinin ve bitki örtüsünün tespiti için çalışma başlatıldığını bildirdi.


Öte yandan yer yer devam eden yangından etkilenen bazı balıkçıl kuş türlerinin sazlık alandan kaçıp toprak alanlara konduğu...