17 / 05 / 2024

Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Karaali, Ufuk Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Nisan'da Kale İş Merkezi'nde kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göltaş Otomotiv İnşaat Taşımacılık Gıda Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Medeni Kırmızıelmaoğlu tarafından kuruldu.

Mood Göksu'da ön talep fırsatı! Ankara'da 1.100 konutluk yeni proje! 

Dinamik Life imzası taşıyan Mood Göksu projesinde ön talep fırsatı başladı. Başkent Ankara'da hayata geçirilen Mood Göksu projesinde 1.100 konut yer alıyor. 

Suudi Arabistan'daki King Khalid Uluslararası Havalimanı'nın yapımı IC İçtaş İnşaat'a emanet!

Suudi Arabistan King Khalid Uluslararası Havalimanı’nın mühendislik ve yapım ihalesini kazanan şirket IC İçtaş İnşaat oldu. İşte proje ile ilgili ayrıntılar...

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Major R Güzellik Salonu İnşaat Yatırım Ve Eğitim Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Margarıta Mayorova ve Temurı Robakıdze ortaklığında kuruldu.

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Has Güneşler İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 3 milyon TL sermaye bedeli ile Tahir Güneş ve Yavuz Güneş ortaklığında kuruldu. 

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Kuruldu!

Vesta Group Gıda Gayrimenkul İnşaat İthalat İhracat Limited Şirketi Esenyurt’ta  Yashar Farrokhi tarafından kuruldu.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sumou Turizm Gıda Ve İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Esenyurt'ta yapıldı.

Gökhan Taş, inşaat sektörüne girdi!

Türkiye’de 185 emlak ofisi bulunan ve 2 bin 100 çalışana sahip Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak zincirlerinin patronu Gökhan Taş, 700 milyon TL'lik projelerle inşaat sektörüne giriş yaptı. 

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Şam Göktürk İnşaat Limited Şirketi Esenyurt'ta 2 milyon TL sermaye bedeli ile Adıl Sınan, Ahmed Abu Ismaıl ve Hanı Haj Ahmad Aljabalı ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sinan Karaali, Ufuk Aktaş tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 4 Nisan'da kuruldu. 


Göksu Taş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. B.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. C.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...