18 / 07 / 2024

Göktay Tüzüner kimdir

Göktay Tüzüner kimdir

Geçtiğimiz günlerde LVMH Group Nişantaşı'nda Bulgari Otel açacağını duyurmuştu. Fakat ana şirket Bulgari, iddiayı şiddetle yalanlıyor. LVMH Group ise yalanlamanın aksine 17 Eylül'de açılışı yapacaklarını söylüyor. İşte tarafların konuyla ilgili açıklaması

Bulgari Nişantaşı'nda otel açıyor!

İtalyan mücevher markası Bulgari' nin Türkiye' deki ilk oteli İstanbul' da açılıyor. Nişantaşı' nda açılacak otel için 17 Eylül' de dünyaca ünlü yıldızların da akın edeceği bir parti düzenlenecek...

Şahintepe mahalle sakinleri Murat Kurum'la görüştü: Tapularımızda kesintiler yaptınız! 

İstanbul Başakşehir’de kentsel dönüşüm mağduru Şahintepeliler, İBB Başkan Adayı Murat Kurum'la görüştü ve sorunlarını paylaştı. Mahalle sakinleri Kurum'a "Tapularımızda hukuksuz kesintiler yaptınız" dedi. 

Yaman Törüner kimdir? Hangi yıllarda Merkez Bankası Başkanı olarak görev yaptı?

Yaman Törüner ne zaman milletvekili ve bakan oldu? Hangi yıllarda İMKB Başkanı olarak görev aldı? Akbank’ta ne zamandan beri Yönetim Kurulu Üyesi olarak çalışıyor? İşte Yaman Törüner’ün hayatı...

Bu kez tüp değil fiyatlar patladı! Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı! 

Tüp kullananlar için resmen kötü haber geldi. Son zamanlarda gündemden düşmeyen tüp fiyatlarına eyvah dedirten zam geldi. Eylül ayı tüp fiyatlarını görenin ağzı bir karış açık kaldı...

Şevket Aykan Sözüçetin kimdir?

Gıda sektöründe önde gelen bir isimlerinden olan Şevket Aykan Sözüçetin kimdir? Şevket Aykan Sözüçetin evli mi? İşte ayrıntılar...

Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı!

Kurban Bayramına sayılı günler kala kurbanlık fiyatları araştırılmaya başlandı. Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları belli oldu! Peki Zincir marketlerde kurbanlık fiyatları ne kadar? Bu fiyatları görenlerin ağzı açık kaldı! İşte zincir marketlerin kurbanlık fiyatları.

Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı! Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun

Seçim sonrası gözler dolar kuruna çevrildi. Dolar alıp satmak isteyen yatırımcılar doların ne kadar olacağını araştırıyor. Doların geleceği seviye gün yüzüne çıktı. Uzman isim yatırımcıları uyardı! Herkes bu rakama hazır olsun.

Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kardemir Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Zehra Zümrüt Selçuk kimdir? Kaç yaşında? Zehra Zümrüt Selçuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Zehra Zümrüt Selçuk'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Zehra Zümrüt Selçuk'un hayatına dair merak edilenler.

Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Görevi nedir? Başarıları nedir?

Fenerbahçe Futbol A.Ş  Genel Sekreter Yönetim ve İcra Kurulu Üyesi Burak Çağlan Kızılhan kimdir? Kaç yaşında? Burak Çağlan Kızılhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Burak Çağlan Kızılhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Burak Çağlan Kızılhan'ın  hayatına dair merak edilenler.

İlhami Özşahin Kimdir?

Başkent Doğalgaz Dağıtım Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi İlhami Özşahin kimdir? İlhami Şahin daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte İlhami Özşahin'in biyografisi..

Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak

Ramazan Bayramına sayılı günler kala emeklilerin ne zaman bayram ikramiyesi alacağı merak edilip araştırılıyor. Emekli Bayram ikramiyelerinde son dakika gelişmesi! Takvim belli oldu! O gün paranız hesabınızda olacak...

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket kuruldu!

Sögütözü Gayrimenkul Yatırımları Ve Ticaret Anonim Şirket bugün Üsküdar'da 16 milyon 150 bin TL sermaye bedeli ile İmre Barmmanbek, Mehmet Erol Çamur, Mehmet Murat Baltacı ortaklığında kuruldu.

Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Altın fiyatları ve altı bilezik fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın fiyatları dün dip seviyelere düşerken bugün yükselişe geçti. Altın bilezik fiyatlarını görenin ağzı açık kaldı! Bilezik alacaklar dikkat! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik kaç TL?

Gram altında geri vites! Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı

Dün 1850 dolara kadar yükselen altın fiyatları bugün düştü. Yatırımcılar ise ''altın fiyatları neden düştü?'' sorusunun yanıtını araştırıyor. Altın fiyatlarının düşüş nedeni gün yüzüne çıktı! Bu rakamı görenlerin dünyasına başına yıkıldı!

Göktay Tüzüner kimdir Haberi

Göktay Tüzüner kimdir


İddialar kesinlikle asılsızdı

Bulgari Uluslararası İletişim Direktörü Stephane Gerschel, Bulgari'nin İstanbul'da otel açacakları yönündeki iddiaların kesinlikle doğru olmadığını söyledi. Gerschel, "Bu iddialar kesinlikle asılsızdır. LVMH Group bünyesinde bulunan ve Bulgari Hotels & Resorts’un ana şirketi olan Bulgari, ayrıca bahsi geçen iddialarda bulunan Sayın Göktay Tüzüner veya RCA İletişim Grubu ile hiçbir bağlantımız yoktur. Her türlü fikri mülkiyet haklarının ihlali ve yanlış temsiliyle ilgili gerekli hukuki işlemler başlatılmıştır" dedi.



17 Eylül'de oteli açacağım


Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs’ın tüm yetkileri kişisel olarak şahsına ait olduğunu vurgulayan Bulgari Hotels & Residences & Resorts Türkiye ve Kıbrıs Yatırımcısı Göktay Tüzüner, 17 Eylül'de söyledikleri gibi Nişantaşı'nda otelin açılışını yapacaklarını açıkladı. 


Marka yatırımımızı zarara uğratmak istiyorlar

Hiçbir kurum ve kişinin Bulgari Hotel & Residences &...