21 / 05 / 2024

Göktürk Arsa

Göktürk Arsa

sahibinden.com verileri, İstanbul’da Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşakta inşa edilecek üçüncü havalimanının bölgedeki ilçelerdeki gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkilediğini ortaya koydu.

İller Bankası, Zeytinburnu ve Göktürk'teki 3 adet arsayı satıyor! İhalesi 24 Kasım'da!

İller Bankası A.Ş., İstanbul ili Eyüpsultan ilçesi Göktürk mahallesi ile Zeytinburnu ilçesi Beştelsiz mahallesinde bulunan arsaları, İller Bankası Anonim Şirketi Satış, Kiraya Verme, Kat Karşılığı ve Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İhale Yönetmeliği kapsamında satıyor. İşte ayrıntılar...

Özak GYO Göktürk'te 128 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO, Eyüpsultan Göktürk'te bulunan 10 bin 673 metrekarelik arsayı 128 milyon 83 bin 200 TL'ye satın aldı...

Göktürk'te 7,6 milyon TL'ye İstanbul 15. Satış Memurluğu'ndan satılık arsa!

İstanbul 15. (Sulh Hukuk Mahkemesi) Satış Memurluğu, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 7 pafta, 317 parsel sayılı, 1.912,12 metrekarelik arsayı 7 milyon 648 bin 480 TL'ye satılıyor...

Göktürk'te 7.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İstanbul 15. Satış Memurluğu, İstanbul İli, Eyüpsultan İlçesi, Göktürk Mahallesi, 7 Pafta, 317 Parsel sayılı, 1.912,12 metrekare yüzölçümlü arsayı 7 milyon 648 bin 480 TL'ye icradan satıyor...

Neo Land Göktürk kimin?

35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek olan Neo Land Göktürk projesi 200 konut ve 20 dükkandan meydana gelecek. Peki Neo Land Göktürk kimin?

Neo Land Göktürk projesi geliyor! Yeni Proje!

Neo Yapı imzası taşıyan Neo Land Göktürk projesi 35 dönüm arsa alanı üzerinde yükselecek. Projede 200 konut ve 20 dükkanın yer alması planlanıyor.

Özak GYO'dan Göktürk'e yeni proje!

Özak GYO, Göktürk'te yeni bir konut projesi inşa edecel. Henüz geliştirme aşamasında olan proje 17 bin 403 metrekare arsa üzerinde yükselecek.

Özak GYO Eyüp Göktürk'ten 67 milyon TL'ye arsa aldı!

Özak GYO portföyünde bulunan Eyüp-Göktürk'teki arazisini genişletmek amacıyla; mülkiyeti Maliye Bakanlığı'nda, 2B hakkı Kamer İnşaat'ta olan Eyüp Maslakaltı'da yer alan 32.8 bin metrekarelik arazinin 2B hakkını 67 milyon TL bedelle aldı.

Göktürk Pine Homes satılık!

Göktürk Pine Homes satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sur İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 bin 370 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Göktürk Gökvadi ne zaman teslim?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükselen Göktürk Gökvadi Konutların ‘nda 450 adet villa yer alıyor. Proje villalardan meydana geliyor. Peki Göktürk Gökvadi ne zaman teslim edilecek?

Gökvadi Göktürk nerede?

135 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçirilen Gökvadi Göktürk projesi Ferko İnşaat, Senko İnşaat ve ADM Yapı işbirliğiyle hayata geçiriliyor. Peki Gökvadi Göktürk nerede?

Ferko İnşaat Gökvadi Göktürk Projesi!

Ferko İnşaat Gökvadi Göktürk Projesi'nde satışlar Haziran ayında başlayacak. 2 sene sonra 2017 yılında villa teslimlerinin yapılacağı proje toplam 117 bin metrekare arsa alanında inşa edilecek.

Gökvadi Göktürk teslim tarihi!

117 bin metrekare arsa üzerinde Göktürk'te inşa edilecek olan Gökvadi projesinde satışların Haziran ayında başlaması planlanıyor. Projede sadece villalar yer alacak. İşte Gökvadi Göktürk teslim tarihi!

Göktürk Arsa Haberi

Göktürk Arsa

Verilere göre, son bir yıl içinde Arnavutköy, Eyüp ve Çatalca’daki satılık arsa fiyatlarında yüzde 41’den başlayıp yüzde 129’a kadar uzanan oranlarda değişim yaşandı.  Bölgedeki satılık daire fiyatlarında ise önemli bir değişim olmadı. 


Türkiye’nin en büyük e-ticaret platformlarından sahibinden.com’un verileri, İstanbul’da inşa edilecek üçüncü havalimanının, komşu ilçelerdeki gayrimenkul fiyatlarını nasıl etkilediğini ortaya koydu. Verilere göre Arnavutköy, Eyüp ve Çatalca’daki satılık daire fiyatlarında önemli değişimler yaşanmazken, aynı bölgedeki satılık arsa fiyatlarında yüzde 41’den başlayıp yüzde 129’a kadar uzanan oranlarda değişim kaydedildi.


Çatalca’da arsa fiyatları yüzde 129 arttı 


Arnavutköy-Göktürk-Çatalca yollarının birleştiği kavşaktaki 3 bin 500 hektarlık bölgeye inşa edilmesi planlanan havalimanı, bölgedeki satılık arsa fiyatlarında önceki yıllara kıyasla önemli değişimler yaşanmasını sağladı. sahibinden.com verilerine göre, yüzde 129’la arsa fiyatlarının son bir yıl içinde en çok...