07 / 05 / 2024

Göktürk Endüstriyel Ürünler iletişim

Göktürk Endüstriyel Ürünler iletişim

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göktürk tarafından kuruldu. 

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi kuruldu!

İdeks İnşaat Hırdavat Endüstriyel Ürünler Limited Şirketi Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Arzu Aydın tarafından kuruldu.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nova Platform Endüstriyel Ürünler Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Mat tarafından kuruldu.

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Özak Göktürk 3 geliyor! Yeni Proje!

Göktürk 3 projesi, Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilmeye hazırlanıyor. Peki Göktürk 3 projesi nerede? Göktürk 3 projesi ile ilgili ayrıntılar.

Kiler GYO Referans Göktürk için ruhsat başvurusu yaptı! 182 konutluk yeni projede ön talep fırsatı!

Kiler Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından hayata geçirilen Referans Göktürk projesi için ruhsat başvurusu yapıldı. Ön talep avantajlarının başladığı projede 182 adet konut ve 1 adet ticari ünite bulunuyor.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ergo Endüstriyel Ürünler İnşaat Lojistik Ve Gıda Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ilaha Alıyeva tarafından kuruldu.

Koray GYO, Eyüpsultan Göktürk'teki arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi'ne hibe etti! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Eyüpsultan Göktürk'te yer alan arsasının hisselerini Eyüpsultan Belediyesi lehine kayıtsız ve şartsız olarak hibe edildi. İşte ayrıntılar...

Koray GYO Göktürk parselinin değeri açıklandı! İşte o rakam! 

Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, İstanbul ili, Eyüpsultan ilçesi, Göktürk Mahallesi, 200 ada 13 nolu parselin değeri resmen açıklandı. İşte o rakam...

Kemerburgaz-Göktürk Bölgesi’nde ortalama metrekare fiyatı 70-75 bin TL!

Yatırımcıların radarına giren, Kemerburgaz – Göktürk Bölgesi’ndeki konutların ortalama metrekare satış fiyatı 70 bin - 75 bin TL aralığında değişiyor.  

Emlak Konut GYO Göktürk projesi imzalar atıldı! 559 konut ve 91 villalık yeni proje geliyor!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Eyüpsultan Göktürk Sözleşme projesi için yüklenici ile sözleşme imzaladı. İşte Emlak Konut GYO Göktürk projesi ile ilgili tüm detaylar...

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2d Endüstriyel Ürünler İnşaat Elektrik Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Dündar tarafından kuruldu.

Göktürk Endüstriyel Ürünler iletişim Haberi

Göktürk Endüstriyel Ürünler iletişim

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 90 bin TL sermaye bedeli ile Koray Göktürk tarafından kuruldu. 

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-)Mühendislik 1-Yurtiçi ve yurtdışında imalat, satış ve pazarlama konularında danışmanlık ve ticari çözümler hizmeti verilebilir, organizasyonları kurulabilir ve yönetebilir. 2- Her türlü üretim tesisinin bakım ve onarım faaliyetlerindedanışmanlık hizmeti vermek ,mühendislik çözümleri sunmak. 3- Her türlü inşaat işinde tasarım, dizayn, uygulama, ve mühendislik hizmetleri sunmak. 4- Konusuyla ilgili mühendislik hizmetleri, plan, proje, etüd, hesap ve kontrollüklerini, teknik uygulamalarını yapabilir ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

Göktürk Endüstriyel Ürünler Ve Mühendislik Çözümleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres:  Abdurrahmangazi Mahallesi Bedir Cad.No:46/2...