29 / 04 / 2024

göktürk modernista daire fiyatları

göktürk modernista daire fiyatları

Daire fiyatları 516 bin TL’den başlayan Akro Yapı Modernista satış ofisi bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor…

Modernista Göktürk satılık daire!

Modernista Göktürk satılık daire fiyatları haberimizin içinde yer alıyor, proje Göktürk Kemerburgaz 'da yükseliyor...

Akro Yapı Modernista fiyat!

Akro Yapı Modernista fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer almaktadır. Eyüp Göktürk Modernista daire teslimlerinin 2014 Mayıs ayında yapılması planlanıyor...

Akro Yapı Modernista nerede?

Akro Yapı Modernista nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor...

Modernista Göktürk ödeme planı!

Modernista Göktürk ödeme planı kapsamında uygulanan yöntem haberimizin içinde yer alıyor

Özak Doa Göktürk projesinde teslimler başladı!

Özak GYO tarafından, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te, doğa ile iç içe, ormana komşu bir hayat sunan ikinci projesi Özak Doa’da daire teslimleri, yapılıyor.

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Seba Göktürk Evleri satışa çıktı! Yeni proje!

Seba İnşaat tarafından İstanbul'un değerli bölgelerinden Göktürk'te hayata geçirilen Göktürk Evleri satışa çıktı. Projede 368 daire yer alıyor.

İstanbul Havalimanı ile Göktürk'te ev fiyatları uçuşa geçti!

Blueground Kurucu Ortağı Kurtuluş Cumhur Korkmaz, “Pilot ve kabin görevlilerin yanı sıra İstanbul Havalimanı’nda görevli personel de Göktürk’teki eşyalı dairelerimize büyük ilgi gösteriyor. Biz de bu talebe yetişebilmek için 2019 yılında Göktürk’teki daire sayımızı 3 katını çıkardık'' dedi.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Göktürk Pine Homes satılık!

Göktürk Pine Homes satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı. Sur İnşaat imzası ile hayata geçirilen proje 2 bin 370 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Göktürk Larus Loft adres!

Toplam 116 adet dairenin yer aldığı projede daire teslimleri 2016 yılının Eylül ayında yapılması planlanıyor. Göktürk Larus Loft adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Avrupa Yakası Göktürk'te yükseliyor.

Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri bulunuyor. Peki Larus Loft Göktürk ne zaman teslim edilecek?

Göktürk Larus Loft ulaşım!

Hakan Kıran Mimarlık ve Yapı ile Vizyon İstanbul ortaklığında inşa edilen projede 116 adet daire bulunuyor. Göktürk Larus Loft ulaşım bilgileri kapsamında proje Levent’e 20 dakika kadar uzaklıkta bulunuyor.

Larus Loft Göktürk teslim tarihi!

Daire fiyatlarının 255 bin dolardan başladığı Larus Loft Göktürk Evleri'nde toplam 116 adet ev bulunuyor. Larus Loft Göktürk teslim tarihi 2016 yılının Eylül ayı olarak belirlendi.

Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1 dublekse kadar farklılık gösteren proje konum bilgisine göre Kanyon’a 18 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Peki Göktürk Larus Loft ne zaman teslim?

Larus Loft Göktürk projesi!

Larus Loft Göktürk projesi 116 adet daireden meydana geliyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Larus Loft Göktürk Evleri'nde fiyatlar 255 bin dolardan başlangıç gösteriyor.

Larus Loft Göktürk projesi!

Larus Loft Göktürk projesi 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, dubleks ve 4 oda 1 salon dubleks daire tiplerinden meydana geliyor.

göktürk modernista daire fiyatları Haberi

göktürk modernista daire fiyatları



Modernista projesi Akro Yapı imzası ile İstanbul-Göktürk’te hayata geçirildi. İçerisinde 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon konut tiplerinin bulunduğu Akro Yapı Modernista projesinde satışlar devam ediyor. 


7 bin metrekarelik alan üzerinde yükselen Akro Yapı Modernista satış ofisi bilgilerinden önce projenin fiyatlarını aktaralım: 


Akro Yapı Modernista daire fiyatları: 


Akro Yapı Modernista projesindeki daireler 516 bin TL ile 960 bin TL arasında değişen fiyatlarla satılıyor. 

Akro Yapı Modernista ödeme planı dahilinde banka kredisi kullanarak konut sahibi olmak mümkün. 


Akro Yapı Modernista ne zaman teslim? 


Projenin daireleri Mayıs 2014’te teslim edilecek.  Akro Yapı Modernista satış ofisi ‘nin bilgileri şöyle:


Akro Yapı Modernista satış ofisi: 


Akro Yapı Modernista satış ofisi adres: Göktürk Merkez Mahallesi İstanbul Caddesi No: 0048 5.Blok, Dükkan:55 Eyüp...