04 / 05 / 2024

göktürk yürüyüş parkuru projeleri

göktürk yürüyüş parkuru projeleri

Göktürk bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri daha Eyüp Belediyesi tarafından yakın bir tarihte hayata geçiriliyor. 3 km.lik yürüyüş yolu ve çeşitli sosyal donatılardan oluşacak “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru”nun yapımına başlanıyor.

Özak Doa Göktürk projesinde teslimler başladı!

Özak GYO tarafından, İstanbul’un yükselen değeri Göktürk’te, doğa ile iç içe, ormana komşu bir hayat sunan ikinci projesi Özak Doa’da daire teslimleri, yapılıyor.

Yüksekdağ İnşaat'tan Beykoz ve Göktürk'e 2 yeni proje geliyor!

Çamlıca’da hayata geçirdikleri projeyi mayıs ayında tamamlayacaklarını söyleyen Yüksekdağ Group Başkan Yardımcısı Cemil Yüksekdağ yaptığı açıklamada, Beykoz ve Göktürk'te iki yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Özak Doa Göktürk'ün değeri 1.4 milyar TL oldu! 

Özak GYO, Doa Göktürk projesinin 2023 yıl sonu değerini açıkladı. İşte dudak uçuklatan o rakam...

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etabın değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı!

Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu değeri belli oldu. Emlak Konut GYO Eyüpsultan Göktürk 1. ve 2. Etap 2023 yıl sonu KDV dahil bugünkü mevcut değeri 10 milyar TL'ye yaklaştı.

Emlak Konut GYO'nun Kemerburgaz Göktürk’teki projesi için 4’üncü durdurma kararı! 

Demirören Grubu'nun kredi borcuna karşılık Ziraat Bankası'na devredildikten sonra rezerv alan ilan edilerek lüks villa imarına açılan Kemerburgaz Göktürk’teki projeye yargıdan 4’üncü kez yürütmeyi durdurma kararı çıktı.

Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla!

Nefes Koru Göktürk projesi, Gül İnşaat - Zilal İnşaat Ortaklığı'nda Göktürk'te yükseliyor. Nefes Koru Göktürk'te yüzde 25 peşin 24 ay vade fırsatıyla satışlar devam ediyor. 

Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta!

Göktürk Prive Kemer projesi, Şenkaya İnşaat tarafından İstanbul'un tam ortasında, Kemer Country Club’a yürüme mesafesinde hayata geçiriliyor. Göktürk Prive Kemer 72 ay vade fırsatıyla satışta! İşte Göktürk Prive Kemer konut fiyatları...

Göktürk Konutları Pendik'te yüzde 20 peşin, 72 ay vade imkanıyla son daireler!

Çavuşoğlu Yemenler Grup tarafından Pendik'te, E-5'in hemen yanında yükselen Göktürk Konutları'nda konut satışları devam ediyor. 2+1 ve 3+1 konut tiplerinden oluşan Göktürk Konutları'nda daire fiyatları ne kadar? İşte Göktürk Konutları ile ilgili detaylar...

Özak Doa Göktürk yıl sonunda teslim!

Özak GYO tarafından şehrin ortasında ormanın yaşı başında yükselen Özak Doa Göktürk'te satışlar devam ediyor. Peki Göktürk Doa konut fiyatları ne kadar, hangi konut tipleri var? İşte Özak Doa Göktürk ile ilgili ayrıntılar...

Özak GYO Göktürk gayrimenkullerinin yeni değeri açıklandı!

Özak GYO, Göktürk'te yer alan 2 parselinin 2023 yılı değerini açıkladı. Peki Özak GYO Göktürk parsellerinin bugünkü değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar... 

İCS Vivere Göktürk konutlarında yüzde 50 peşinat ve 18 aya varan vade fırsatı! Yeni proje!

İSC Yapı imzasıyla Göktürk'te inşa edilen İCS Vivere satışa sunuldu. 2024 yılında teslim edilecek olan projenin tüm detayları belli oldu.

Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabiliyor! 

Londra’da 25 yıldır gayrimenkul danışmanlığı yapan Neşe Alex Jenkins, Türklerin yeni gözde ülkesinin İskoçya olduğuna dikkat çekti. Jenkins, söz konusu açıklamasında Göktürk ve Zekeriyaköy'deki villa fiyatına İskoçya’da şato satın alınabildiğini belirtti.

Koray GYO Liberté ön satışta! Koray GYO'dan Göktürk'e 118 konutluk yeni proje!

İstanbul'un yükselen yerleşim bölgeleri arasında yer alan Göktürk'te hayata geçirilen Koray GYO Liberté ön satışa çıktı.

göktürk yürüyüş parkuru projeleri Haberi

göktürk yürüyüş parkuru projeleri


Göktürk bölgesinin en önemli ihtiyaçlarından biri daha Eyüp Belediyesi tarafından yakın bir tarihte hayata geçiriliyor. 3 km.lik yürüyüş yolu ve çeşitli sosyal donatılardan oluşacak  “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru”nun yapımına başlanıyor. Başkan Remzi Aydın bu projeyi Göktürklülerin desteği ile gerçekleştireceklerini söyledi. 

Göktürklülerin Eyüp Belediye Başkan Aydın’dan talepleri arasında yer alan yürüyüş parkuru çalışmalarında sona geliniyor. Eyüp Belediyesi’nin gerçekleştireceği proje, pek çok il ve ilçeye de örnek olacak. Göktürk’teki fidanlık bölgesinde yapımına başlanacak olan “Sağlıklı Yaşam Yürüyüş Parkuru” 3 km.lik bir uzunlukta olacak. Toplam 20 bin metrekarelik bir alana yapılacak yürüyüş parkurunda yaklaşık 10 bin metrekarelik bir peyzaj gerçekleştirilecek.

Gölet, çocuk parkı, otopark, yürüyüş ve bisiklet parkuru, seyir terasları, köpek parkı, dinlenme alanları ve kafeteryanın yanı sıra, refleksoloji alanı, bir bitki tüneli ve...