22 / 05 / 2024

Gökyele Mühendislik iletişim

Gökyele Mühendislik iletişim

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şekerci tarafından kuruldu.

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adgn İnşaat Mühendislik İletişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Doğan tarafından kuruldu.

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Kuruldu!

Core İletişim Mühendislik Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir’de 10.000,00 TL sermaye bedeli ile Mutlu Gençkal tarafından kuruldu.

Güniş Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güniş Mühendislik Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Günay Erdost tarafından kuruldu.

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

2m Güçlendirme Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş’ta Eyüp Bingöl ve Tuğra Tuzcu ortaklığında kuruldu.

2022-2023 üniversite harç ücretlerine şok zam! Hangi fakülteye ne kadar harç yatıracak? Tıp, mühendislik, iletişim...

Üniversite harç ücretlerine yüzde 36 zam yapıldı. Peki hangi bölüm ne kadar harç parası yatıracak? İşte 2022-2023 harç ücretleri miktarı...

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gültaş Mühendislik Teknik Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te Ahmet Bektaş tarafından kuruldu.

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şekerci tarafından kuruldu.

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

2v Enerji Mühendislik Bilişim İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Nurhak tarafından kuruldu.

Yvm Bilişim Mühendislik Metal İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yvm Bilişim Mühendislik Metal İmalat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 250 bin TL sermaye bedeli ile Gülsüm Yılmaz ve Kevser Gezer ortaklığında kuruldu.

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zennumem Mühendislik Bilişim Kimya Turizm Organizasyon Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugünn Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mücahit Özenç tarafından kuruldu.

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3d Model Mühendislik Bilişim Makina Ve Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Atamer Özalp tarafından kuruldu.

Birevim, Görüntülü İletişim Sistemi ile ev sahibi yapıyor!

Birevim, koronavirüs salgını önlemleri çerçevesinde Görüntülü İletişim Sistemi'ne (GİS) geçiş yaptı. Gis ile, Birevim'in tasarruf sahipleri, evlerinin konforunda ev sahibi oluyor...

Gökyele Mühendislik iletişim Haberi

Gökyele Mühendislik iletişim

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Şekerci tarafından kuruldu.

Gökyele Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi konusu:
İNŞAAT İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi bayındırlık tesisleri, tatil köyleri, okul inşaatı, eğitim merkezleri, öğrenci...