02 / 05 / 2024

Göl Madencilik Metal İnşaat nerede

Göl Madencilik Metal İnşaat nerede

Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göl tarafından kuruldu.

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Güçlüler Grup Reklam Elektrik Ve İnşaat Malzemeleri Metal Orman Ürünleri Tekstil Ticaret Ltd.Şti. Beylikdüzü'nde 900 bin TL sermaye bedeli ile Murat Özcan tarafından kuruldu.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Güçlü Vinç Hizmetleri Yapı Malzemeleri İnşaat Metal Nakliye Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da  600  bin TL sermaye bedeli  ile Gültekin Örün tarafından kuruldu.

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atılım Group İnşaat Madencilik Metal Reklam Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Elvan Aydoğdu tarafından kuruldu. 

Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göl tarafından kuruldu.

Güzelkaya Elektrik Metal Kimyevi Maddeler İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güzelkaya Elektrik Metal Kimyevi Maddeler İnşaat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Görkem Kaya tarafından 10 bin TL sermaye ile 27 Eylül'de Kadıköy'de kuruldu.

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. açıldı!

Göl İletişim Madencilik Elektrik İnşaat Tem.Gıda Tar.Tur.Pet.Kuyum. San.Tic.Ltd.Şti.2 Nolu İstanbul Şb. Mehmet Salih Aslan Şube Müdürlüğü'nde 40 bin TL sermayeyle Kağıthane'de açıldı.

Mehricanlar Kağıtçılık Metal Plastik İnşaat Nak.Gıda Teks.Geri Dönüşüm San.ve Tic.Ltd.Şti.Şubesi açıldı!

Mehricanlar Kağıtçılık Metal Plastik İnşaat Nak.Gıda Teks.Geri Dönüşüm San.ve Tic.Ltd.Şti.Şubesi, Cemal Gürbüz Şube Müdürlüğünde 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 12 Ocak'ta Silivri, Fener Mahallesi'nde açıldı.

Gümüşsel Metal İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüşsel Metal İnşaat Hırdavat Taşımacılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Enes Kacır tarafından 10 bin TL sermaye ile 9 Ekim'de Esenyurt, Barbaros Hayrettin Paşa Mahallesi'nde kuruldu.

Askayalar İnşaat Taşımacılık Gıda Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Askayalar İnşaat Taşımacılık Gıda Madencilik Elektronik Tekstil İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Ahmet Kaya tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Abdullah Gül, Doğuş Holding'in yaptığı Sofya metrosu inşaatında!

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Bulgaristan'da Türk yatırımcıların projesini ziyaret etti. Doğuş Holding tarafından yapılan Sofya Metrosu şantiyesinde incelemelerde bulunan Gül, Bulgar işadamlarına Türkiye'de yatırım çağrısı da yaptı

Küçükçekmece Göl Konutları 'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor!

TOKİ tarafından satışa sunulan Küçükçekmece Göl Konutları'nda satılık dairelerin fiyatları 142 bin 593 TL'den başlıyor, 155 bin 623 TL'ye kadar yükseliyor. İhale bugün saat 14.00'da gerçekleştirilecek...

TOKİ Küçükçekmece Göl Konutları'nın açık arttırması bugün yapılacak! 142 bin TL'ye!

TOKİ İstanbul Küçükçekmece Göl Konutları Kapsamında inşa ettirilen 15 adet konut,  bugün   gerçekleştirilecek Açık Artırma (teklif alma) ile satışa  sunulacak. Projede yer alan konutların fiyatları 142 bin TL'den başlıyor. Açık attırma Eskidji tarafından

Göl Madencilik Metal İnşaat nerede Haberi

Göl Madencilik Metal İnşaat nerede

Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göl tarafından kuruldu.


Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi konusu:
MADENCİLİK a. Yer altı ve yer üstü maden ve tabii kaynakların mevcut kanunlara uygun olarak çıkartılması, işletilmesi,satın alınması ve kiraya verilmesi ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler,


Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Yenişehir Mah.Osmanlı Blv. Atlantis Avm Sit.B Bl.8-2/10 Pendik