05 / 05 / 2024

Gölbaşı Aden Konutları

Gölbaşı Aden Konutları

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Gölbaşı Aden Konutları'nın tanıtımı yapıldı!

Ankara merkezine 20 dakika mesafede, “yatay yaşam” konsepti ile inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konutlarında düzenlenen tanışma toplantısı Pazar günü gerçekleştirildi. Aden Ballıkpınarı, 68.000 metrekarelik bir alan üzerinde yer alıyor...

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Empire İncek Gölbaşı fiyatları 2017!

Özmen Konutları imzasıyla hayata geçirilen Empire İncek Gölbaşı projesi 243 adet daireden meydana geliyor. İşte Empire İncek Gölbaşı fiyatları 2017...

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

Gölbaşı Aden Ballıkpınarı villalarında yaşam eylülde başlıyor!

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla Ankara Gölbaşı'nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Ballıkpınarı Konut projesi, eylül ayında teslim edilecek. Proje, 48 bağımsız villadan oluşuyor.

İncek Loft Konutları Gölbaşı teslim tarihi!

İncek Loft Konutları Gölbaşı projesinde ev fiyatları 316 bin liradan başlayarak değişiyor. Akfen İnşaat imzasını taşıyan İncek Loft projesinde ilk teslimle bu yıl 30 Nisan'da başlıyor...

Gölbaşı Aden Konutları hayata geçiyor!

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor.

Gölbaşı Aden Konutları çelik yapı sistemiyle hayata geçiyor!

Vefa markası Steelife imzası taşıyan Ankara Gölbaşı’nda çelik yapı sistemiyle inşa edilen Aden Konut Projesi, yatay yaşam konseptiyle hayalinizdeki tek katlı, bahçeli ev modelini sunuyor.

Gölbaşı Mavi Şehir Konutları'nın 1.etap teslimleri 2016'da!

Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden biri olan Er-konut’un prestij projelerinden biri olan “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Gölbaşı TOKİ konutları yolunda çökme!

Ankara Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi. Mahalle sakinleri, çökmenin tekrarlanmasından endişe duyuyor.

Ankara Gölbaşı'nda iş merkezi inşaatı nedeniyle cadde yolu çöktü!

Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi.

Gölbaşı İncek Loft Rezidans daire fiyatları!

Akfen İnşaat imzası ile yükselen İncek Loft Ankara konutları 1+1'den 6,5+1'e kadar farklı daire tipleri bulunuyor. Projede 1.119 adet konut yer alıyor. Gölbaşı İncek Loft Rezidans daire fiyatları 314 TL'den başlıyor.

Gölbaşı’na yeni pazar!

Ankara Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları’nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Pazar alanı 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Aden Konutları Haberi

Gölbaşı Aden Konutları

Türkiye'nin hafif çelik sistemle üretilen ilk binasını kuran Steelife, şimdi de toplu konut projesi olarak Ankara'da çelik yapı sistemi ile hayata geçirilen Aden Ballıkpınarı Konut Projesine imza atıyor. Projede estetik ve konfor hafif çelik yapı sistemiyle sağlam temeller üzerine inşa ediliyor. 


FARKLI KONSEPTİ İLE DİKKAT ÇEKİYOR 

Steelife ve Lin Yapı ortaklığıyla gerçekleştirilen ve Lejant Mimarlık ekibi tarafından tasarlanan Aden Ballıkpmarı Konut Projesi, sunduğu yatay yaşam konsepti ile dikkatleri üzerine çekiyor. Steelife Genel Müdürü Mimar Bülent Aydın, çelik yapı sistemi ile az katlı yapılardan oluşan, özlenen mahalle kültürünün yeniden hakim olduğu, sokaklarında gökyüzünün görülebildiği estetik ve konforlu yaşam alanlarının oluşturulabileceğini kaydetti. Aden Ballıkpmarı Konut Projesi'nde de çelik yapı sisteminin klasik sistemlere göre %10 daha fazla alan kullanım avantajı sayesinde geniş mekanlara sahip...