07 / 05 / 2024

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon seçimi

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon seçimi

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde mecliste faaliyet gösterecek olan ihtisas komisyonları ile meclis başkan vekilleri ve meclis katipleri seçildi. İşte imar komisyonu üyeleri Ferit Yılmaz, Rıza Kuyrukçu, Nusrettin Şanver, Nevzat Dulkadir, Ali İhsan Tunç.

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Gölbaşı Belediyesinden büyük fırsat! 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Gölbaşı Belediyesi'nden büyük fırsat! Ankara'da KDV'den muaf 5 gayrimenkul satıyor! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 5 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Ankara Gölbaşı’ndaki imar planı sorunu çözüldü!

Ankara Gölbaşı’ndaki  74 parselde yaşanan imar planı sorunu çözüldü. Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, yaşanılan problemin kesin olarak çözümlendiğini söyledi. Bu parselde bulunan üç okula yeni alan açıldığı belirtildi. 

Ankara Gölbaşı Boyalık Mahallesi’nde tapu sevinci!

Çalışmalarına hız kesmeden Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek imarı biten mahallelerin sakinleri ile bir araya gelen tapu dağıtımlarını gerçekleştirdi.

Ankara Gölbaşı'nda bisiklet yolu projeleri hızlandı!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek 1. Etap Bisiklet Yolu Projesi’nin bitirilmesinin ardından bisiklet yolu projelerini hızlandırdı. 

Gölbaşı Belediyesi'nden bisiklet yolu müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Mogan Gölü kıyı bandında hayata geçirdikleri yürüyüş yolunun ve bisiklet yolunun tamamlandığını belirtti.

Gölbaşı Belediyesi'nden kiracılarına müjde!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını sürecinde büyük sıkıntı yaşayan Belediyeden taşınmaz kiralayan esnafa müjde verdi.

Gölbaşı'na Nostaljik Tramvay müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Gölbaşı için hayata geçirmeyi planladıkları Nostaljik Tramvay Projesi’ne değinerek, destek istedi.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Büyük Gölbaşı Merkezi projesi 9 etapta bitirilecek!

Gölbaşı Belediyesi 2020 ve 2021 planlamalarını anlatan Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Büyük Gölbaşı Merkezi projesinin detaylarını paylaştı.

Ankara Gölbaşı Velihimmetli Mahallesi sakinleri tapularına kavuştu!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, Velihimmetli Mahallesi’nde imarı bitirilen alanların tapularını sahiplerine teslim etti.

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon seçimi Haberi

Gölbaşı Belediye Meclisi imar komisyon seçimi

Gölbaşı Belediye Meclisi'nde mecliste faaliyet gösterecek olan ihtisas komisyonları ile meclis başkan vekilleri ve meclis katipleri seçildi. 

Belediye Meclisi görev dağılımı şöyle gerçekleşti; "Birinci Meclis Başkan Vekili Murat Bey Balta, ikinci Meclis Başkan Vekili A. Turan Kaya, Kâtip üyeliği Aydoğan Can ve Elif Özer olurken, encümen üyeleri ise, Belma Erdoğan, Hacı Mehmet Karagöz ve Feramis Başaran'dan oluştu." Meclisin en kritik ve en önemli komisyonlarından olan İmar-İstimlak Emlak Komisyonunda ise şu isimler yer aldı: 

İMAR-İSTİMLAK EMLAK KOMİSYONU

Ferit Yılmaz, Rıza Kuyrukçu, Nusrettin Şanver, Nevzat Dulkadir, Ali İhsan Tunç 



Göl Haber...