06 / 05 / 2024

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ısınma

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ısınma

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Kızılbük Kuşgölü Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Avni Çelik, Ahmet Çelik, Mahmut Sefa Çelik, Fatih Çelik, Mahmut Asmalı ve Hüseyin Dinçel ortaklığında kuruldu.

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi!

Apartmanlarda gürültü sorunu çoğu zaman bina sakinleri arasında krize neden oluyor. Peki, komşunun gürültüsünden rahatsız olan apartman sakinleri nasıl yol izlemeli? İşte gürültü yapan komşu savcılığa şikayet dilekçesi...

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yeniden yapılarak hizmete sunulacağını bildirdi...

Adnan Polat, Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesi için 30 yıl uğraştı!

Adnan Polat, eski adıyla Mekteb-i Sultani ve Galatasaray'ın manevi kurucusu kabul edilen Gül Baba'nın Macaristan'daki türbesinin restorasyonu için neredeyse 30 yıl uğraştı, iki ülke arasında yaşananlara bakılırsa da bu çaba işe yaradı.

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

Mogan gölü Kuğu Gölü Villaları'na değer katıyor!

Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde olan Gölü Villaları, Mogan gölündeki temizleme çalışmalardan en fazla etkilenen projelerin başında geliyor.. 

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat!

Gölbaşı Kuğu Gölü Villaları fiyat listesi 1 milyon 390 bin TL'den başlıyor. Proje Ankara'da Mogan Parkı'na yürüme mesafesinde yer alıyor...

Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi!

Toplam 35 adet villadan meydana gelen Kuğu Gölü Villaları KLC İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Kuğu Gölü Villaları Gölbaşı fiyat listesi...

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ısınma Haberi

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ısınma

Projeyi inşa eden KLC İnşaat yetkilileri, Ankara'da kent hayatından ve karmaşadan sıkılan büyük kitlelerin yüksek katlı projeler yerine müstakil yatay projelere geçiş yapmak istediklerini, önlerine çıkan en büyük engellerden birinin ise yüksek ısınma maliyeti olduğunu belirtti.

Kuğu Gölü Villaları’nı kurgularken tüm soru işaretlerini gidermeyi; bir yandan villa keyfi sürerken, diğer yandan maliyetleri ciddi şekilde azaltmayı hedeflediklerini belirten proje yetkilileri, şu açıklamayı yaptı:

“Ankaralı villada oturayım, çimlere basıp bahçemde barbekü keyfi yapayım, kedimi, köpeğimi rahatça dolaştırıp çocuklarımla özgürlüğü doyasıya yaşayayım derken önlerine çeşitli sorunlar çıkıyor. Bunlardan biri de yüksek ısınma maliyeti. Biz, Kuğu Gölü Villaları’nda yüksek dansiteli mantolanan cephe, ortam ısısını koruyan özel cam ve megaron çatı sistemi ile kesin ısı yalıtımı sağlıyoruz.  Bu sayede veranda dahil özel ısınım sistemi ile kurgulanan...