07 / 05 / 2024

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ödemeleri

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ödemeleri

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Serkan Arıkuşu kimdir?

Hepsiemlak’ta CTO görevine getirilen Serkan Arıkuşu kimdir? Serkan Arıkuşu hangi görevlerde bulundu?

Serkan Arıkuşu Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi!

Serkan Arıkuşu, emlak arayanları tek bir çatı altında bir araya getiren Hepsiemlak’ta CTO görevine getirildi...

Gölbaşı Belediyesi'nden Seğmenler Mahallesi'ne yeni bisiklet yolu!

Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi Ahmet Özsoy Devlet Hastanesi arkasında yer alan boş arazide yeni yaşam alanı oluşturuyor. Proje kapsamında, ağaçlandırma alanı, bisiklet-koşu yolu, seyir terası ve kent mobilyaları yer alacak.

Gölbaşı'nda 8.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Gölbaşı Satış Memurluğu, Karşıyaka Mahallesi'nde bulunan arsayı 8 milyon 963 bin TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 30 Kasım 2020 günü gerçekleşecek.

Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yapımı yeniden başladı!

Kentsel dönüşümden, altyapıya, sosyal belediyecilik hizmetlerinden yatırımlara kadar birçok hizmet sunan Mamak Belediyesi, yapımı durdurulan Mamak Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin inşaatına yeniden başlandı. 

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs'ta yapılacak!

Yangında kullanılamaz hale gelen Mamak'taki Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin ihalesi Mayıs ayında gerçekleştirilecek.

Çalıkuşu'nun yazıldığı ev restore edilecek!

Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelen, Reşat Nuri Güntekin'in "Çalıkuşu" adlı romanının bir bölümünün kaleme alındığı tarihi evin restore edileceğini açıkladı.

Tarihi Çalıkuşu konağı kül oldu!

Reşat Nuri Güntekin’in, Türk edebiyatının en önemli eserlerinden biri olan ‘Çalıkuşu’nu kaleme aldığı Tekirdağ’daki tarihi konağın yanması “Neden sahip çıkamıyoruz” tartışmasını başlattı…

Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi yeniden inşa edilecek!

Mamak Belediye Başkanı Murat Köse, dün çıkan yangın sonrası kullanılamaz hale gelen Ali Kuşçu Gökbilim Merkezi'nin yeniden yapılarak hizmete sunulacağını bildirdi...

Gölbaşı’ndaki 4 katlı kaçak bina yıkıldı!

Gölbaşı’nda bulunan kaçak olduğu tespit edilen 4 katlı bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kuğu Gölü Villaları ısınmada ezber bozuyor!

Gölbaşı'nda yer alan Kuğu Gölü Villaları’nın sakinleri, projenin özel ısınma sistemi sayesinde sadece 200 metrekarelik evin ısınma bedelini ödeyecek.

Kuğu Gölü Villaları’nda yüzde 18 KDV bizden kampanyası!

Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçirilen Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı. Yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak..

Kuğu Gölü Villaları'nda “manzaram kapandı” derdi yok!

Kuğu Gölü Villaları Projesi Ankara’nın Gölbaşı ilçesinde hayata geçiriliyor. Proje Gölbaşı ilçesine özellikle orta üst ve üst gelir grubundan kişilerin ilgisini çekiyor. 

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ödemeleri Haberi

gölbaşı Kuğu Gölü Villaları ödemeleri


KLC İnşaat tarafından inşa edilen Kuğu Gölü Villaları, Gölbaşı ilçesinde yer alıyor. Proje her biri 530 metrekare net alana sahip 35 villadan oluşan Kuğu Gölü Villaları’nda, “yüzde 18 KDV bizden” kampanyası başlatıldı.

Ankara’da kent gürültüsünden uzakta, doğayla içiçe ama şehrin ana merkezlerine çok yakın mesafede, büyük, ferah, müstakil ev sahibi olmak isteyenleri hedefleyen  Kuğu Gölü Villaları’nda, yılbaşına özel başlayan kampanyanın kısa bir süre için geçerli olacak. 

-KUĞU GÖLÜ VİLLALARI-

Doğal yaşamın yanı sıra eğitim kurumları ve sosyal yaşam alanlarına yakınlığıyla da ilgi toplayan Kuğu Gölü Villaları’nda, 6 artı 1 büyük odalar, geniş peyzaj, her odada banyo, wc, giyinme odası, yerden ısıtmalı sistem ve çift taraflı şömine gibi ayrıcalıklar bulunuyor.


Web: www.kugugolu.com