18 / 05 / 2024

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Esenyurt Mehmet Akif Ersoy Mahallesi yeni muhtarlık binasına kavuştu!

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, verdiği sözü tutarak 18 aydır kirada olan Mehmet Akif Ersoy Mahalle Muhtarlığı için yeni bina inşa ettirdi. Yeni yerinde hizmet vermeye başlayan Muhtar Ali Göleli, Başkan Bozkurt’a teşekkür etti.

Mehmet Akif Ersoy'un evi müze oluyor!

Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan, İstanbul'da istiklal şairi Ersoy'un ömrünün son günlerini geçirdiği daireyi, Mehmet Akif Ersoy Müze Evi'ne dönüştüreceklerini söyledi...

Adıyaman Gölbaşı'nda imam hatip lisesi yapılacak!

Adıyaman’ın Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir ve İl Milli eğitim Müdür Yardımcısı Mehmet Altındal, İlçede yapılması planlanan kız imam hatip lisesi için bir araya geldi.

Düzce Mehmet Akif Caddesi'nde kavşak düzenlemesi!

Düzce Belediyesi tarafından Mehmet Akif Caddesi Valilik kavşağında, trafik akışının rahatlaması ve yayanın can güvenliği için kavşak düzenlemesi yapılıyor.

Ekşioğlu Kuzenler İnş.'in acı günü: Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti!

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Adıyaman Gölbaşı'da cami yapımı için kampanya başlatıldı!

Adıyaman Genç İmam Hatipliler Platformu (AGİP) Genel Sekreteri Mehmet Ulum, Adıyaman’ın Gölbaşı ilçesine bağlı Hamzalar Köyü’ndeki caminin yapılacak minaresi için yardım kampanyası başlattı.

Gölbaşı Mavi Şehir'de satışlar 31 Ağustos'ta başlıyor!

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, kentsel dönüşüm projelerinden biri olan “Mavi Şehir”i kamuoyuna açıkladı. “Gölbaşı Mavi Şehir” konut projesi Kafe 25’te düzenlenen basın toplantısıyla gazetecilere tanıtıldı.

Uşak Mehmet Akif Ersoy mahallesi yenileniyor!

Uşak Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy mahallesinde kanalizasyon ve yeni yol yapımı çalışmalarını sürdürüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, mahallenin daha güzel bir hale geleceğini kaydetti.

Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Atakent Mahallesi Hatboyu Caddesi’nde Ümraniye Belediyesi tarafından yapımına başlanan Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nun temel atma töreni, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla gerçekleşti.

Mehmet Akif'in vefat ettiği daire müze mi olacak?

Yazar Fahrettin Gün, İstiklal Marşı'nın yazarı Mehmet Akif Ersoy'un son günlerini geçirdiği ve vefat ettiği İstiklal Caddesi'ndeki Mısır Apartmanı'nın ikinci katındaki dairenin müze olmasını önerdi

Mehmet Akif Ersoy Camii'ni torunu Selma Argon açacak!

İstiklal Marşı şairi Mehmet Akif Ersoy’un torunu Selma Argon, Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından yaptırılan Mehmet Akif Ersoy Camii’nin açılışına katılacak. Açılış töreni 2 Ekim Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Van'daki Mehmet Akif Ersoy Lisesi'nin inşaatı tamamlandı!

Van'da yaşanan depremlerde yıkıldıktan sonra üç yıl boyunca konteynerde eğitim gören Mehmet Akif Ersoy Lisesi öğrencileri, bu yıl depreme dayanıklı, yüksek teknolojiye sahip 32 derslikli yeni okullarında dersbaşı yapacak.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi Haberi

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi

Ankara Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!


ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı. 


Bir okul öğrencisinin Kur'an'ı Kerim tilaveti ile açılan okulda öğrenci ve velilerin heyecanı açılışa damga vurdu. Kuru bir bina olarak inşaatı tamamlanan Gölbaşı TOKİ Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi'ni büyük gayretlerle açılışa hazır hale getiren Okul Müdürü Ali Küçükkösen, törende yaptığı konuşmada bu milletin en büyük gücü olan inançlı, şuurlu, bilgili gençliği yetiştirmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını belirterek, böylesine bir eğitim kurumunun oluşmasmda emeği ve katkısı geçenlere teşekkür etti. 


Öğrenci, veli ve öğretmenlerden bu amaca yönelik en büyük gayreti göstermelerini istedi. 

Türkiye Diyanet Vakfı adına Projeler ve Dış İlişkiler Müdürü...