16 / 05 / 2024

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi çed

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi çed

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Gölbaşı 74 parsel imar planı değişikliği askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Merkez 74 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıda...

Ankara Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi'nin en büyük projelerinden olan Gölbaşı Aile Yaşam Merkezi'nin ihalesi tamamlandı. Eymir Mahallesi'ne yapılacak Merkez, Gölbaşı'ndaki vatandaşların neredeyse tüm ihtiyaçlarına cevap verebilecek.

Gölbaşı İncek 74 Parsel imar planı askıya çıktı!

Ankara Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi, Merkez 74 parsel ve çevresine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli Nazım ve Uygulama imar planı askıya çıkarıldı...

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin ÇED toplantısı 30 Mart'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde yer alan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 30 Mart günü saat 14:00'da gerçekleşecek.

Ankara Gölbaşı Atıksu Arıtma Tesisi toplantısı 11 Ağustos'ta!

Ankara Gölbaşı İlçesi'nde bulunan Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi projesinin yapılmasına ilişkin ÇED toplantısı 11 Ağustos 2015 günü saat 14:00'da yapılacak.

Melih Gökçek Şereflikoçhisar ve Gölbaşı projelerini anlattı!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Şereflikoçhisar ve Gölbaşı’nıziyaret ederek yapılan çalışmaları ve yapılacak projeleri anlattı.Başkan Gökçek Evren Merkez Parkı'nı da vatandaşların hizmetine açtı

Gölbaşı Belediyesi kaçak yapılaşmanın önüne geçecek!

Gölbaşı Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü, Gölbaşı’nda kaçak yapılara mücadele etmek için hızlı bir çalışma başlattı. Gölbaşı Belediyesi'nin resmi kurumlar ile düzenlediği toplantıda kaçak yapılara karşı mücadele ortak karar alındı.

Gölbaşı Kızılcaşar imar planı değişikliği askıda!

Ankara Gölbaşı ilçesine bağlı Kızılcaşar Mahallesi 650 nolu kadastro parseli ve çevresine ait 1/ 1.000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği bugün askıya çıkarıldı.

Gölbaşı Cimşit Köyü imar planı değişikliği askıda!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından 10 Mart'ta onaylanan Gölbaşı ilçesine bağlı Cimşit Mahallesi 116924/1 nolu parsele ait 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği dün askıya çıkarıldı...

Reysaş GYO Gölbaşı'ndan 1 milyon 670 bin TL'ye arsa aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ankara Gölbaşı Oğulbey Mahallesi'ndeki 15 bin 905 metrekarelik arsayı 1 milyon 670 bin 750 TL'ye satın aldı.

Aselsan Gölbaşı tesisinin açılış töreni gerçekleşti!

Ankara Gölbaşı'nda 157 milyon doları yatırım yapılarak kurulan tesiste; yeni Türkiye'nin gücü ortaya çıkarılacak. Tesis 75 bin m2 kapalı olmak üzere toplam 350 bin m2 alan üzerine kuruldu.

Manisa Gölbaşı’nın isale ve terfi hatları yenileniyor!

MASKİ Genel Müdürlüğü, Kula ilçesine bağlı Gölbaşı mahallesinde içme suyu isale ve terfi hatlarında yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme kapsamına alınan mahallenin borularının değişmesi sonucu daha kaliteli ve sağlıklı içme suyu kullanacağı belirt

Gölbaşı Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni binasına taşınıyor!

Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, çalışmalarını yeni hizmet binasında sürdürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü bundan böyle sera ve üretim hizmetlerini gerçekleştirdiği alanda hizmet vermeye devam edecek.

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi çed Haberi

Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi çed

Ankara Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (ASKİ) Genel Müdürlüğü tarafından; Ankara İli, Gölbaşı İlçesi, 579 Ada, 4 Nolu Parselde ''Gölbaşı Merkez Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'' yapılması planlanmaktadır. Söz konusu faaliyet için Çevresel Etki Değerlendirmesi (ÇED) Yönetmeliğinin 9. Maddesi gereğince aşağıda belirtilen tarih ve saatte faaliyetle ilgili Halkı bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak için "Halkın Katılım Toplantısı'' yapılacaktır.


Toplantı Yeri: Akalın Tesisleri Kokteyl Salonu

Toplantı Adresi: Hamana Yolu 1. Km GÖLBAŞI/ANKARA

Toplantı Tarihi: 30.03.2016 

Toplantı Saati:...