16 / 05 / 2024

gölbaşı toki pazar yeri ne oldu

gölbaşı toki pazar yeri ne oldu

Gölbaşı TOKİ konutlarında sosyal donatı alanlarında yaşanan sıkıntılar yıllardır çözülmüyor. TOKİ sakinlerinin yıllardır beklediği Pazar yeri biteli 8 ay oldu ancak çarşı bir türlü açılamadı.

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

TOKİ Ankara Gölbaşı'nda ek hizmet binası inşa edecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'na Ait Ankara İli Gölbaşı İlçesi Ek Hizmet Binası İnşaatı ile Altyapı Yapım İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Ankara Gölbaşı'na pazar yeri ve yaşam merkezi geliyor!

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Seğmenler Mahallesi 112938 Ada 3-4 parsellerine yapılacak olan yeni pazar yeri ve yaşam merkezi için kolları sıvadı.

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Gölbaşı TOKİ konutları yolunda çökme!

Ankara Gölbaşı TOKİ konutlarına giden Şehit Selami Ata Bey Caddesi üzerindeki yolda, iş merkezi inşaatı nedeniyle çökme meydana geldi. Mahalle sakinleri, çökmenin tekrarlanmasından endişe duyuyor.

Gölbaşı’na yeni pazar!

Ankara Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları’nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Pazar alanı 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Eymir Toki'de kapalı pazar hizmete girdi!

Gölbaşı Eymir Mahallesi Park Eymir Toki Konutları'nda, geçen yıl yapımına başlanan Örencik kapalı pazar yeri hizmete girdi. Kapalı pazar alanı toplam 11 bin 881 metrekareden oluşuyor.

Gölbaşı Ballıkpınar imar planı değişikliği onaylandı!

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı, Ankara Gölbaşı Ballıkpınar'da imar değişikliği için 1/25.000 ölçekli Gölbaşı Özel Çevre Koruma Bölgesi Çevre Düzeni Planı Değişikliği ile 1/5.000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliğini onayladı...

gölbaşı toki pazar yeri ne oldu Haberi

gölbaşı toki pazar yeri ne oldu


Türkiye'nin en büyük toplu konut projelerinden biri olarak hayata geçirilen Gölbaşı TOKİ konutlarında sosyal donatı alanlannda yaşanan sıkıntılar yıllardır çözülmüyor. TOKİ sakinlerinin yıllardır beklediği Pazar yeri biteli 8 ay oldu ancak bir türlü açılamadı. Önce Mart ayında, ardından da seçimden sonra açılacağı belirtilen pazar yerinin açılmasını isteyen TOKİ sakinleri ve esnaf odası, Gölbası'na inmek zorunda kaldıklarını belirtiyor. 


Pazar yerinin tüm ekipmanlan tamamlandı, yolu da hazır. Ankara Pazar Yerleri Esnaf Odası Başkanvekili Eşref Koyuncu, pazar yerinin bir an önce açılmasını istediklerini söylüyor. Yaklaşık 6 önce Gölbaşı Belediyesiyle bir görüşme gerçekleştirdiklerini, pazar yerinin açılması talebini ilettiklerini kaydediyor. 

25 bini aşkın insanın yaşadığı Gölbaşı TOKİ'de yaşayanların en önemli sorunu Pazar yerinin bir türlü açılmaması ve toplantı yapabilecekleri, cenaze ve düğün işleri için kullanabilecekleri bir...