03 / 05 / 2024

Gölbaşı TOKİ spor merkezi

Gölbaşı TOKİ spor merkezi

Gölbaşı Belediyesi, Eymir Mahallesi TOKİ Konutları'nda ki hanımları unutmayarak, TOKİ Konutları'nda hanımlar için spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklamasında tüm Gölbaşılı hanımları spora davet etti

TOKİ Adıyaman Gölbaşı'da 270 konut yapacak!

Türkiye’nin büyük merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Adıyaman TOKİ 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları netleşti. Peki, TOKİ Adıyaman Gölbaşı projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Adıyaman Gölbaşı 2022 fiyatı ne kadar?

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

TOKİ Ankara Gölbaşı ihalesi için geri sayım başladı!

Türkiye genelinde yatırımlarını hızlandıran TOKİ, Ankara Gölbaşı için düğmeye bastı. Kurum, ilçeye yeni bir sosyal konut projesi inşa etmeye hazırlanıyor. 

Gölbaşı'na yeni spor tesisi geliyor!

Gölbaşı Belediyesi yeni projelerinde hız kesmiyor. Bin 500 metrekare kapalı inşaat alanı bulunan spor tesisi alanında dağcılık ve buz pateni tesislerinin de bulunacağı merkezdeki çalışmalar devam ediyor.

Ramazan Şimşek: Gölbaşı yeni mimariyle tasarlanacak!

Gölbaşı Belediye Başkanı Ramazan Şimşek, İncek TOKİ 1'inci etap konutlarında site sakinleriyle buluştu. İncek, Gölbaşı merkezinin yeni bir ruh ve yeni bir mimari tasarımla yeniden tasarlanacağını söyledi.

Gölbaşı'na TOKİ müjdesi!

Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay, TOKİ tarafından Yurtbeyi Mahallesi’nde konut projesi yapılacağını dile getirdi. 

Gürsel Aksel Spor Merkezi'nde inşaat yolunda!

İnşaatını TOKİ'nin üstlendiği  Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde inşaat yolunda gidiyor.

Gölbaşı Spor Alanı ve Cep Terminali imar planı askıda!

Ankara Gölbaşı İlçesi, Şafak Mahallesi, Spor Alanı ve Cep Terminaline ait 4 nolu parsele ilişkin 1/5000 Ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Ankara Gölbaşı'nda asfalt çalışmaları tamamlandı!

Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Eymir Mahallesi TOKİ Yolu üzerinde asfalt yama çalışmalarını tamamladı.Gölbaşı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt yamalarını tamamlamaya devam ediyor.

Gölbaşı TOKİ Konutları'nın ismi değişti!

15 Temmuz darbe girişimi sırasında savaş uçakları tarafından bombalanan Özel Hareket Daire Başkanlığının bitişiğindeki Gölbaşı TOKİ Konutları bünyesindeki 300 konutluk sitenin adı, "15 Temmuz Şehitler Sitesi" olarak değiştirildi.

Gölbaşı Mehmet Akif Ersoy İmam-Hatip Lisesi açıldı!

ANKARA'NIN bürokrat, danışman, gazeteciler semti olarak bilinen Gölbaşı TOKİ yolu üzerinde yapımı tamamlanan Mehmet Akif Ersoy Anadolu İmam-Hatip Lisesi yeni binasında eğitime başladı.

Gölbaşı TOKİ ve Çağdaş Kent arasına 450 metrelik yol!

Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, TOKİ ve Çağdaş Kent arasında 450 metre uzunluğunda 15 metre genişliğinde yol açarak iki toplu konut alanının yol ile birleştirileceğini söyledi.

Gölbaşı Eymir Toki - Akademi Yolu tehlike dolu!

Gölbaşı Eymir Toki -Akademi Yolu’nda hiçbir trafik işaret ve levhasının bulunmaması kazalara davetiye çıkardı. Yola tepki gösteren TOKİ sakinleri, “Kestirmeden gidelim derken ölüme gideceğiz” dedi.

Gölbaşı TOKİ spor merkezi Haberi

Gölbaşı TOKİ spor merkezi


Gölbaşı Belediyesi, Eymir Mahallesi TOKİ Konutları'nda ki hanımları unutmayarak, TOKİ Konutları'nda hanımlar için spor merkezini hizmete sundu. Gölbaşı TOKİ Park Eymir Konutları'nda ki spor merkezinde spor dersleri için kayıtlar başladı. Açılacak olan spor dersleri kapsamında TOKİ Konutları Spor Merkezi'nde Pilates, Step ve Başkan Du ruay'dan spora davet Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay açıklamasında tüm Gölbaşılı hanımları spora davet ederek, "Gölbaşılı hanımlara yönelik spor dersleri için kayıtlar başladı. 

7'den 70'e tüm Gölbaşılı hanımları Toki Spor Merkezimize bekliyoruz" ifadelerini...