11 / 06 / 2024

Gölbaşında deprem mi oldu

Gölbaşında deprem mi oldu

AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi depremin saat 01.24’te meydana geldiğini açıkladı. Yerin 4.38 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Çankara Köyü olarak belirlendi.

Japon deprem uzmanı Moriwaki uyardı! Kuzey ve Güney Anadolu fay hattında deprem riski var...

Siirt Uluslararası Yeni Nesil Gençlik Söyleşileri ve Deprem Sempozyumu'na katılan Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, "Hatay depreminden sonra Kuzey ve Güney Anadolu fay hattında deprem olabilir" diye konuştu. 

Gölbaşı Belediyesi başkentte imarlı 3 arsa satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan imarlı 3 arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 31 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Ankara Gölbaşı'ndaki 3 adet arsa satılıyor! Eğitim alanı imarlı arsa fırsatı! 

Ankara Gölbaşı Belediyesi, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi, Örencik mahallesinde yer alan 3 adet arsayı satıyor. Peki Ankara Gölbaşı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar...

SON DAKİKA! Az önce yine deprem mi oldu? Nerede deprem oldu? Acil bakın!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi’nin verilerine göre nerelerde deprem olduğu merak ediliyor. İnsanlar, arama motorlarında “Deprem mi oldu?” veya “Nerede deprem oldu?” gibi sorgulamaları sıkça yapıyor. Peki, en son nerede deprem oldu? Kaç şiddetinde? İşte detaylar...

Gölbaşı Belediyesinden büyük fırsat! 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla 7 gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Ankara Gölbaşı'nda yer alan 7 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

SONDAKİKA: DEPREM Mİ OLDU? En son deprem nerede, ne zaman oldu? Az önce deprem mi oldu? 10 Temmuz 2023 güncel depremler!

AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından güncellenen en son deprem listesi, Türkiye'deki deprem haberlerini yakından takip edenler için önemli bir bilgi kaynağı haline geldi. "Deprem mi oldu?" veya "Son dakika deprem" gibi soruların yanıtları zaman zaman araştırılıyor.

Gölbaşı Belediyesi, başkentte üç gayrimenkul satacak! 

Ankara İli Gölbaşı Belediye Başkanlığı, Gölbaşı'nda yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 28 Mart 2023 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

DASK tarafından gerçekleştirilen  açıklamada depremin daha ilk gününden kurum uzmanlarının hasar tespit çalışmalarına başladığı ve ilk ödemelerin 24 saat içinde yapıldığı bilgisi paylaşıldı. Peki Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

Altın fiyatlarında deprem! Görenlerin aklı çıktı! 1 gram altını bile olanlar hemen bakın! 24 Eylül 2022 altın fiyatları

Altın fiyatları bu hafta Fed faiz kararından sonra düşüşe geçti. Hafta sonunun ilk gününde de aşağı yönlü hareket eden altın fiyatlarında deprem yaşanıyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın, yarım altın ve tam altın ne kadar? 24 Eylül 2022 canlı altın fiyatları.

11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Ankara Gölbaşı ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleri çerçevesinde Ankara Gölbaşı'nda da yeni konutlar inşa edecek. Peki TOKİ Ankara Gölbaşı Gerder projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ Ankara Gölbaşı 2022 ucuz konut projesi...

Buğday fiyatlarında deprem! Buğday fiyatları yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Rusya Devlet Başkanı Putin’in tahıl rotasoyla ilgili açıklamaları buğday fiyatlarında deprem yarattı. Peki buğday fiyatları yükseldi mi? İşte 7 Eylül 2022 fiyat listesi...

Ankara Gölbaşı'nda imarlı arsa fırsatı! Satış fiyatını duyan inanamıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı  ilçesi Karaali Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 09:30'da yapılacak.

Gölbaşı'nda 97 bin 750 TL'ye imarlı arsa satılıyor! İhalesi 3 Ağustos'ta!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaali Mahallesi'ndeki arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen arsa satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 11:00'de yapılacak.

Gölbaşında deprem mi oldu Haberi

Gölbaşında deprem mi oldu


Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi’nde Richter ölçeğine göre 3.7 büyüklüğünde deprem kaydedildi. AFAD Deprem Dairesi Baskanlığı Deprem Bilgilendirme Servisi depremin saat 01.24’te meydana geldiğini açıkladı. Yerin 4.38 kilometre derinliğindeki depremin merkez üssü Adıyaman’ın Gölbaşı İlçesi Çankara Köyü olarak belirlendi. Depremde hasar...