03 / 05 / 2024

Gölcük Aksoy Caddesi

Gölcük Aksoy Caddesi

Gölcük’ün Yazlık Mahallesi’nde çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Aksoy Caddesi’ni yeniledi. Yazlık Mahallesi’ni D-130’a bağlayan önemli caddelerden biri olan Aksoy Caddesi'ni yeniledi

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş yolu tamamlandı.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş yolu yapılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş yolu oluşturuluyor.

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.

Gölcük Ali Uçar Caddesi yeni yüzüne kavuşuyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi kentteki caddelerde yenileme çalışmalarını sürdürüyor. Gölcük ilçesinde çalışmaya yapan Ulaşım Dairesi Başkanlığı ekipleri cadde üst yapı çalışmalarına hızla devam ediyor.

Gölcük Sevgi Yolu caddesi genişletiliyor!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet Mahallesi Sevgi Yolu Caddesi güzerhında yol genişletme çalışmalarına sürdürüyor.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

Gölcük Yeni Yazlık'a yürüyüş yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yapılan yürüyüş ve bisiklet yolunda çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.

Gölcük Yeni Yazlık’a yürüyüş ve bisiklet yolu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanlığı tarafından Gölcük Yeni Yazlık Başöğretmen Caddesi’nde yürüyüş ve bisiklet yolu yapılıyor.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Aksoy Caddesi Haberi

Gölcük Aksoy Caddesi



Yol bakım ve yenileme çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, altyapı işleri sonlanan caddelerdeki çalışmalar tamamlıyor. Yenilenen caddelerde asfalt ve kaldırım çalışmaları yapılarak yollar düzenli hale getiriliyor.


D-130’A BAĞLANIYOR


Gölcük’ün Yazlık Mahallesi’nde çalışma yapan Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Aksoy Caddesi’ni yeniledi. Yazlık Mahallesi’ni D-130’a bağlayan önemli caddelerden biri olan Aksoy Caddesi, mahallenin kuzeyindeki bölgelere ulaşımda da etkili rol alıyor. Aksoy Caddesi’nin güneyindeki ucunda Fatih Caddesi yer alıyor.



500 TON ASFALT

550 metre uzunluğundaki cadde Büyükşehir Belediyesi zemin iyileştirme, asfalt ve kaldırım çalışması yaptı. 350 ton asfalt altı malzeme (PMT) kullanılan caddeye 500 ton asfalt serildi.



Kocaeli Büyükşehir...