29 / 04 / 2024

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.




Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel ve estetik bir görünüme kavuşturulması vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Sokağın Cumhuriyet Parkı’na bağlanması, çeşitli dükkanların, dershanenin ve Sosyal Güvenlik Kurumunun da o bölgede olmasından ötürü buranın yenilenmesi gerekli hale gelmiş ve nihayetinde gelinen noktada da her açıdan düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

 

Gölcük Belediyesi tarafından kent estetiği ve  güzelleştirme faaliyetleri kapsamında yürütülen teknik çalışmalarla birlikte kentin belirlenen noktalarına Elektrik Birimi ekiplerince yapılan aydınlatma ve Led ışıklandırmalarıyla sokakların geceleri de güzel görünüme kavuşması sağlıyor. Bunların en güzel örneklerinden biri de preveze caddesi. Burada yapılan duba çalışmalarıyla birlikte bu bölgeye hem yanlış parkın önüne geçildi, hem de estetik açıdan güzel bir görünüm kazandırıldı. Ayrıca kaldırım taşlarının iç bölgelerine uygulanan led çalışmalarıyla birlikte güzergah renkli ve vatandaşın beğenisini toplayan bir görünümü kavuşmuş vaziyette.

 

Belediyemiz ekipleri tarafından kentin daha estetik ve görsel güzellik açısından göze hitap eden bir şekle büründürülmesi, esnaf ve vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topluyor. Ayrıca vatandaşlar çalışmalarda emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ederek, gece görüntüsünün kentimize ayrı bir hava kattığını ve modern bir görünüm kavuşturulduğunu her fırsatta dile getiriyorlar.



Gölcük Belediyesi



Geri Dön