15 / 05 / 2024

gölcük 14. sokak yenileme çalışmaları

gölcük 14. sokak yenileme çalışmaları

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.

Gölcük Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kocaeli Gölcük Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:00'te gerçekleştirecek.

Gölcük Necati Çelik Semt Polikliniği'nin yıkım ihalesine 12 teklif!

Gölcük Necati Çelik Merkez Semt Polikliniği ve Verem Savaş Dispanser binasının yıkımı ve enkazının taşınması için düzenlenen ihaleye 14 firma teklif verdi.

Gölcük Sanayi Sitesi'nde 14 esnaf tapusunu aldı!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde 14 tesis için tapular verildi. Bölgede, 14 esnaf törenle iş yerlerinin anahtarlarını aldı.

Gölcük Denizevler'e dönüşüm kapsamında 541 konut!

Kentteki kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında 541 konut, 14 dükkan ve 1 cami inşa ediyor.

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm Projesi yükseliyor!

Gölcük Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde temeli atılan 541 adet konut, 14 adet dükkan ve bir camiden oluşan proje hızla yükseliyor.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.

Gölcük'te kentsel dönüşüm çalışmaları tam gaz!

Gölcük Belediyesi Denizevler Kentsel Dönüşüm projesi kapsamında üç ay önce Başbakan Binali Yıldırım tarafından Sivritepe Mahallesi´nde hayata geçirilen 541 konut, 14 dükkan ve bir camiden oluşan proje çalışmalarında inşatlar hızla yükseliyor.

Gölcük Prestij Sokak projesinde çalışmalar hızlandı!

Sokak ve cadde yatırımlarına hız kesmeden devam eden Gölcük Belediyesi prestij sokak uygulamasına 35. Sokak'tan başladı.

TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Kocaeli ili, Gölcük İlçesi,Sivritepe Rezerv Yapı Alanı 601 adet yeni konut inşa edecek. TOKİ Kocaeli Gölcük 601 konut ihalesi 14 Mart'ta.

Gölcük Sanayi Çarşısı'nın ihalesi 14 Kasım'da!

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, İlçe Başkanı İdris Alp ile ilçe yöneticileri ve belediye meclis üyeleri, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş´i makamında ziyaret ederek Gölcük Kentsel Dönüşüm Projesi hakkında bilgi aldılar.

Gölcük Preveze Caddesi prestij kazandı!

Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu.

Gölcük Değirmendere'nin yolları yenileniyor!

Gölcük Belediyesi Ekiplerince Değirmendere’de yol yapım, asfalt çalışmaları sürdürülüyor. Bu kapsamda Değirmendere Fındık Sokak’ı kapsayan yol yapım, asfalt çalışmaları gerçekleştirilmekle birlikte, çalışmalar hızlı bir şekilde ve büyük titizlikle yürütülüyor.

Gölcük'teki sokak yenileme çalışmalarında sona gelindi!

Gölcük Belediyesi Merkez Mahallesi Preveze Caddesi 14.Sokak´ta yol yenileme çalışmalarını kısa süre başlatmış ve an itibariyle büyük aşama kaydetmiş durumda. Yakın zamanda bitirilmesi planlanıyor.

gölcük 14. sokak yenileme çalışmaları Haberi

gölcük 14. sokak yenileme çalışmaları


Gölcük Belediyesi Fen İşleri, Elektrik İşleri ve Park Bahçeler ekiplerinin yürüttüğü yoğun çalışmalar ile Preveze caddesi yeniden inşa edilerek prestij sokak olma özelliğine kavuştu. Vatandaşların yoğun şekilde kullandığı yolun yenilenerek güzel ve estetik bir görünüme kavuşturulması vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor. Sokağın Cumhuriyet Parkı’na bağlanması, çeşitli dükkanların, dershanenin ve Sosyal Güvenlik Kurumunun da o bölgede olmasından ötürü buranın yenilenmesi gerekli hale gelmiş ve nihayetinde gelinen noktada da her açıdan düzenli bir görünüme kavuşturuldu.

Gölcük Belediyesi tarafından kent estetiği ve  güzelleştirme faaliyetleri kapsamında yürütülen teknik çalışmalarla birlikte kentin belirlenen noktalarına Elektrik Birimi ekiplerince yapılan aydınlatma ve Led ışıklandırmalarıyla sokakların geceleri de güzel görünüme kavuşması sağlıyor. Bunların en güzel örneklerinden biri de preveze caddesi. Burada yapılan duba çalışmalarıyla birlikte bu bölgeye hem...