06 / 05 / 2024

gölcük arıtma tesisi

gölcük arıtma tesisi

İSU içmesuyu arıtma tesislerinin inşaatını sürdürüyor. 13,6 km isale hatları ile 4 adet kaptajın da inşa edildiği içmesuyu arıtma tesisleri toplam 4,9 milyon TL’ye mal olacak.

İSU Kartepe ve Gölcük'te arıtma tesisi kuruyor!

İSU içmesuyu arıtma tesislerinin inşaatını sürdürüyor. 13,6 km isale hatları ile 4 adet kaptajın da inşa edildiği içmesuyu arıtma tesisleri toplam 4,9 milyon TL’ye mal olacak.

Van Gölü için 100 milyon liralık arıtma tesisi yapılıyor!

Büyükşehir Belediyesi Van Su ve Kanalizasyon İdaresinden (VASKİ) yapılan açıklamaya göre, vatandaşların yıllardır beklediği arıtma tesisinin tam kapasite ile çalışması için düğmeye basıldı. 

Tire Arıtma Tesisi'nin inşaatı Eylül'de tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi yeni yasayla sınırlarına dahil olan Tire’ye 9.1 milyon liralık arıtma tesisi kazandırıyor.

Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi 19 milyon TL'ye mal olacak!

Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün, 19 Milyon TL’ye mal olacak olan Ölüdeniz Atıksu Arıtma Tesisi çalışmasını yerinde inceledi.

Manisa Sarıgöl'e arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün Sarıgöl’ü atıksu kirliliğinden arındıracak olan atıksu arıtma tesisi için proje çalışmalarında sona gelindi.

Sakarya Kaynarca'ya atık su arıtma tesisi inşa edilecek!

Kaynarcalı muhtarlara yeni bir proje müjdesi de veren Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki ToçoğluToçoğlu, “ Bölgeye inşa edeceğimiz kolektör hattı ve atık su arıtma tesisi ile ilçemizin altyapısını tamamen garanti altına alacağız.” dedi.

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Manisa Deliçoban'a arıtma tesisi inşa edilecek!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, il genelindeki içme suyu kalitesini arttırma çalışmaları kapsamında Gördes’in Deliçoban Mahallesi’ne içme suyu arıtma tesisi inşa edecek.

Manisa Alemşahlı'ya arıtma tesisi inşa ediliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Sarıgöl’ün Alemşahlı Mahallesi’ne paket içme suyu arıtma tesisi kazandırarak mahallenin içme suyu kalitesini arttırmak için çalışmalarına başladı.

Kızılcahamam Kirmir Çayı'na atıksu arıtma tesisi geliyor!

Kızılcahamam Kirmir Çayı üzerine yapılacak Atıksu Arıtma Tesisi'nin ihalesinin tamamlanması üzerine yüklenici firma yetkilileri Belediye Başkanı Muhittin Güney'i makamında ziyaret etti.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Ordu'daki Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi tamamlandı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, temiz ve sağlıklı bir çevre için Gülyalı ilçe merkezinde başlatmış olduğu Paket Atık Su Arıtma Tesisi Projesi’ni bitirerek hizmete açtı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin yüzde 95‘i tamamlandı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü görev kapsamındaki Soma Atıksu Arıtma Tesisi’nin, yüzde 95‘i tamamlanan betonarme imalat çalışmalarının kontrolleri gerçekleştirildi.

İzmir Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'nin inşasına tepki!

İZSU Genel Müdürlüğü'nün, 41 milyon liralık yatırımla 50 bin kişi kapasiteli olarak inşa edilen Yenifoça İleri Biyolojik Arıtma Tesisi'ni, derin su deşarj sistemi ihalesi yapılmadan devreye almasına çevredeki site sakinleri ve çevreciler tepki gösterdi.

gölcük arıtma tesisi Haberi

gölcük arıtma tesisi


Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ISU Genel Müdürlüğü, Gölcük Şevleetiye ile Kartepe Maşukiye'deki yerel su kaynaklarını arıtmak için yaptığı içmesuyu arıtma tesislerinin inşaatını sürdürüyor. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, Gölcük Şevketiye ile Kartepe Maşukiye'deki yerel su kaynaklarını arıtmak için yaptığı içmesuyu arıtma tesislerinin inşaatını sürdürüyor. 13,6 km isale hatları ile 4 adet kaptajın da inşa edildiği içmesuyu arıtma tesisleri toplam 4,9 milyon TL'ye mal olacak. 

yerel su kaynaklari devreye alınıyor ISU Genel Müdürlüğü, bölgede iki yıldır yaşanan kuraklığa karşı önlem kapsamında yerel su kaynaklarının bulunduğu Gölcük Siretiye ve Şevketiye, Kartepe Maşukiye ile Gebze Duraklı'da içmesuyu arıtma tesisi yapımını planladı. Yaz ayları ile birlikte başlanılan çalışmalar kapsamında Gölcük Siretiye ve Gebze Duraklı'da içmesuyu arıtma tesisleri inşa edilerek işletmeye alındı. 

Gölcük Şevketiye ile Kartepe Maşukiye'de...