08 / 05 / 2024

gölcük belediyesi eylül ayı toplantısı

gölcük belediyesi eylül ayı toplantısı

Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Toplantıda Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin yeni Hükümet Konağı yapılması amacıyla Maliye Hazinesine devri belediye meclis üyelerince kabul edildi.

Gölcük Belediyesi 9 iş yeri satacak! Kaçırmayın!

Gölcük Beldiyesi, Kocaeli Gölcük'te yer alan 9 adet iş yerini satışa çıkardı. İş yerlerinin satış ihalesi 2 Kasım tarihinde yapılacak.

Marmara Depremi'nin merkez üssü Gölcük'te riskli binalar yıkılıyor! 

17 Ağustos 1999 Marmara Depremi'nin merkez üssü Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde, güçlendirilmemiş olan orta hasarlı binaların yıkımı tüm hızıyla sürdürülüyor.

Gümüşte büyük fırtına koptu! Gümüş yerle yeksan oldu! 1 gram gümüşü bile olan kahroldu! Gümüş fiyatları 3 Eylül 2022

Yatırımcıların son durumunu merak ettiği ve araştırdığı gümüşte büyük fırtına koptu, gümüş yerle yeksan oldu. 1 gram gümüşü bile olan kahroldu...Peki gümüş fiyatlarında son durum ne? İşte gümüş fiyatları 3 Eylül 2022...

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Belediyesi, Çayırova'da arsa satıyor!

Kocaeli İli Gölcük Belediye Başkanlığı, Çayırova'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Gölcük depreminde hasar gören 6 katlı bina yıkılıyor!

Gölcük'te deprem sonrası yıkımlar devam ederken, tehlike arz eden binalarda tahliye edilerek yıkılıyor

Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Isparta'da bulunan Eğirdir ve Gölcük Krater Gölü "kesin korunacak hassas alan" ilan edildi.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar yıkılıyor!

1999 yılında Gölcük'te meydana gelen deprem sonrasında basında haberlere konu olan meşhur 2 bina için yıkım kararı alındı. 

Gölcük'teki hasarlı binalar yıkılıyor!

Çalışmalarına devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te metruk durumdaki orta ve ağır hasarlı yapıların yıkımına başladı. 

Gölcük'te dev sağlık yatırımları tek tek tamamlanıyor!

Gölcük'te yapımına başlanan dev sağlık yatırımları tek tek hayata geçiriliyor. Gölcük 112 Acil Servis binası ve Yeni Mahalle Sağlık Kompleksi tamamlanıp hizmete açıldı.

Gölcük Denizevler'de yıkım tamam!

Gölcük Belediyesi ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nca Sivritepe'de yapımı tamamlanan kentsel dönüşüm projesinden sonra Denizevler Mahallesinde tahliye edilen 48 binanın yıkımı tamamlandı. 

Gölcük'teki kaçak yapılar yıkılıyor!

Kaçak yapıyla mücadelesine devam eden Gölcük Belediyesi, Merkez Mahallesi, 3.Sokakta yer alan kaçak binayı yıktı.

Gölcük’te tehlike saçan bina yıkıldı!

Kocaeli Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından, geçtiğimiz ay tavanı çöken ve bölgede büyük tehlike oluşturan binanın yıkımı gerçekleşti.

gölcük belediyesi eylül ayı toplantısı Haberi

gölcük belediyesi eylül ayı toplantısı


Gölcük Belediye Meclisi toplandı. Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş’in başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda; Belediye Meclis üyeleri hazır bulundu.


Gölcük Belediye Meclis Toplantısının gündem maddeleri:

1- 25. Yeşil İhsaniye Elma Festivali'ne verilecek ödül miktarlarının tespiti

2-Halıdere Körfez- Yalı ve Yenimahalle ile Değirmendere Cumhuriyet ve Yukarı Mahalle Sınırlarının düzenlenmesi ile ilgili süre uzatımı talebi.

3-Emlak İstimlak Müdürlüğünün Donanma Mahallesi G23c.02d.1c uygulama imar paftasında kalan 223 ada 80,81 ve 82 nolu parsellere ilişkin hazırlanan uygulama imar planı tadilatı teklifi.

4- Merkez Mahallesi 15 ada 13 parseldeki Belediye hissesinin maliye Hazinesine devri

Gündemin birinci maddesinde Başkan Ellibeş, Yeşil Elma Festivalinde her yıl yapıldığı gibi üretilen elmaların dağıtılması işleminin yapılacağını ve dereceye giren üreticilere ödül verileceğini dile getirdi. Bu yarışmanın ödül miktarları da belediye meclis üyelerince oy birliği ile kabul edildi....