29 / 04 / 2024

Gölcük Coşkun Otel kentsel dönüşüm son durum

Gölcük Coşkun Otel kentsel dönüşüm son durum

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Gölcük Belediyesi'nden 38.4 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama ihalesi!

Gölcük Belediyesi, yapım karşılığında kiralama ihalesini duyurdu. Bu kapsamda Gölcük Yazlık Ilıca Otel, yapım karşılığında 30 seneliğine kiraya veriliyor. Toplam yatırım maliyeti 38 milyon 371 bin 983,87 TL olarak açıklandı...

Gölcük Coşkun Otel binasının kentsel dönüşümü onaylandı!

Gölcük merkezinde yer alan Coşkun Otel Binası ile ilgili kentsel dönüşüm için başvuru Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylandı. 

Gölcük’teki bungalov ve otel projesini mahkeme durdurdu!

Bolu'nun doğa harikası Gölcük Tabiat Parkı’nda 19 odalı dağ köşkü ve 25 bungalov projesini mahkeme durdurdu. Mahkeme proje kapsamında yapılacak olan dağ kızağı ve teleferik hattı projesinin durdurulması talebini ise reddetti.

Gölcük Tabiat Parkı’na bungalov ve otel inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi, Gölcük Parkı'nda bungalov ve otel inşaatına başladı. Park, 2040 yılına kadar Bolu Belediye Başkanlığı'na devredildi.

Gölcük Otel ve Lokanta tadilat karşılığı 19 yıllığına kiraya veriliyor!

Ödemiş Belediye Başkanlığı tarafından Gölcük Mahallesi Saracoğlu Caddesinde bulunan Gölcük Otel ve Lokanta, 19 yıllığına kiraya veriliyor....

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Gölcük Panayır mahallesinin altyapısı yenileniyor!

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinin kırsal kesiminde yer alan ve doğası ile dikkat çeken Yazlık Panayır Mahallesinin sağlıklı atıksu altyapısına kavuşması için çalışmalara başlanıldı.

Gölcük'te 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okul inşa edilecek!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Gölcük'te bu yıl yaklaşık 40 milyon lira yatırımla 8 yeni okulu eğitime kazandırıyoruz. Böylece, 1999 depreminden sonra ilçedeki bütün okullarımızı yenilemiş olacağız" dedi.

Gölcük'te kentleşme yüksek kesimlerde arttı!

17 Ağustos Depremi'nin ardından Gölcük'te kentleşme, ilçemizin yukarı kısımlarına doğru devam ediyor. Yeni konutlar, ilçe merkezindense yukarı kesimlerde daha fazla yapılıyor.

İzmir Asarlık Gölcük Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlamalı!

Menemen'in Sesi Gazetesi muhtarlarla başladığı “Mahallenizin Sesi” projesi kapsamında Asarlık Gölcük Mahalle Muhtarı Yakup Görceğiz'i Menemen Medya Merkezi'nde ağırladı. Görceğiz, Asarlık Gölcük Mahallesi'nde dönüşümün başlaması gerektiğini belitti.

Gölcük Tabiat Parkı'na Europark Projesi uygulanacak!

Milli Parklar 6. Bölge Müdürü Adnan Yılmaztürk, Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak 'Europark' projesinin onay sürecinde olduğunu belirtti. Yılmaztürk, "Proje içerisinde bir Macera Parkı, bisiklet parkurları var.

Gölcük Yaylası Rekreasyon Alanı için çalışmalar başlıyor!

Ödemiş Belediyesi'nce başlatılan Gölcük Yaylası 1. Etap Rekreasyon Projesi'ne mevsimsel nedenlerle çalışmalara ara verilirken çalışmaların hava koşullarının elverişli hale gelişinin ardından hız kazanması bekleniyor.

Gölcük Mahalle Konağı'nın inşaatında sona gelindi!

Gölcük Belediyesinin önem verdiği projelerinden olan ve yapımı tamamlandığında çok amaçlı kullanılacak olan Yazlık Mahalle Konağı projesi inşaatında sona yaklaşılıyor.

Gölcük Coşkun Otel kentsel dönüşüm son durum Haberi

Gölcük Coşkun Otel kentsel dönüşüm son durum

Gölcük merkezinde bulunan Coşkun Otel Binası ile ilgili Kentsel Dönüşüm kapsamında yapılmış olan başvuru, Temmuz ayında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından kabul edilerek onaylandı.

Gölcükgündem'de yer alan habere göre; Atatürk Bulvarının üzerinde metruk bir şekilde olan eski Coşkun Otel binasının kentsel dönüşüm kararı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından onay verildi. Bina hissedarlarından konuyla ilgili birkaç gün içerisinde açıklama yapılması bekleniyor.

Gölcük depreminin sembolü olan binalar...