30 / 04 / 2024

Gölcük ihale

Gölcük ihale

Gölcük'te nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap veremeyen Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. İşte ihaleyle ilgili ayrıntılar...

Gölcük'te 52 iş yerinin satışı için ihale!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gölcük'te yer alan 52 iş yerinin satışı için ihale gerçekleştirdi. 

Kocaeli Gölcük'te 8 milyon TL'ye satılık 6 arsa!

Kocaeli Gölcük Belediyesi, 6 arsayı ihale ile satıyor. Arsalar için ihale 13 Şubat'ta gerçekleşecek..

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi bugün!

Gölcük Tabiat Parkı için ihale bugün saat 14.30'da yapılacak. 500 bin kişinin ziyaret ettiği, milyonlarca kişinin fotoğraf çektirdiği o evin bulunduğu Gölcük Tabiat Parkı için nefesler tutuldu.

Alaaddin Yılmaz’dan Gölcük Projesi açıklaması!

Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz yaptığı açıklamada, Gölcük ile ilgili ihale süreci ve yapılacaklara ilişkin bazı kesimler tarafından yapılan kasıtlı yorum ve değerlendirmelerle gerçeğin değiştirilmeye çalışıldığını söyledi. 

Gölcük Milli Parkı’na 25 bungalov geliyor!

Bolu'da yer alan Gölcük Milli Parkı’na yeni bir dağ köşkü ve 25 adet bungalov inşa edilecek. Bölgede 3.1 kilometre teleferik, 1.5 kilometre yamaç kızağı için ihale yapılacak. 

Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihale yapılacak!

Doğal güzelliğiyle dikkat çeken Bolu'nun sembollerinden olan Gölcük Milli Parkı'nda yeni dönem için ihaleye çıkıldı.

İzmir'deki Gölcük Otel ve Lokanta'nın kiralama ihalesi 1 Kasım'da!

Ödemiş Belediyesi tarafından Gölcük Otel ve Lokanta bir bütün halinde turistik tesis olarak düzenlenmesi ve işletilmesi amacıyla ihale ediliyor..

Gölcük Devlet Hastanesi için imar planı tamam!

Gölcük’ün yeni devlet hastanesi için süreç hızlı işliyor. Hastanenin imar planları komisyondan geçti, meclis onayı sonrasında ihale aşaması başlayacak.

Gölcük Denizevler'de kentsel dönüşüm ihalesi yarın!

Kocaeli Gölcük Belediyesi tarafından Denizevler Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor. Yarın gerçekleşecek ihale sonucu bölgede 10 gün içinde temel atılacak.

Gölcük Denizevler'deki 630 konutluk ihale 20 Nisan'a ertelendi!

Gölcük Denizevler’deki hak sahipleri için Sivritepe’de 630 dairelik konut yapımı için düzenlenecek ihale 20 Nisan 2017 tarihine ertelendi.

Gölcük Tabiat Parkı ihalesi için onay!

ISPARTA'da Gölcük Tabiat Parkı'nda uygulanacak proje için başbakanlıktan ihale onayı çıktı.

Gölcük Yeni Sanayi Sitesi'nde dükkanlar ihale edilecek!

Gölcük Belediyesi Genel Koordinatörü Nihat Abiş, Yazlık’tan Ulaşlı’ya kadar sanayi işi yapan esnafla yeni sanayi çarşısı için bilgilendirme toplantısı yaptı.

Gölcük Yalı Evleri'nin restorasyon ihalesi Mayıs'ta!

Gölcük Yalı mahallesindeki Tarihi Evleri aslına uygun biçimde yenilenerek gün yüzüne çıkan evlerin ardından diğerleri içinde Mayıs ayında ihale yapılacak. İhalenin ardından proje bir yıl içerisinde tamamlanacak.

Gölcük ihale Haberi

Gölcük ihale

Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde nüfusun hızla artması, Başiskele ve Karamürsel ilçelerinden de hastaların gelmesi nedeniyle ihtiyaca cevap vermekte zorlanan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi yenileniyor. Hastanenin 250 yatak kapasitesine ulaşmasını ve birçok yeni servisin açılmasını sağlayacak olan dev ihale bugün İncesu Mah. M. Esat Bozkurt Cad. Umut Sk. No: 19 Ek Bina Toplantı Salonu Kolej - Çankaya/ANKARA adresinde yapılacak. 


DEPREM İZOLASYONLU


250 yataklı devlet hastanesi inşaatının bir özelliği de depreme dayanıklı olması... 1999 Depremi'nin acısını yaşayan ve birçok devlet kurumunun da yıkımdan kurtulamadığı Gölcük'te yenilenen devlet hastanesi, deprem izolatörlü olacak. Mevcut hastane yapısının yeni yapılan ek binası kalacak; eski bina, eklentileri, prefabrik yapılar ve lojmanlar yıkılarak yerine yeni bina yapılacak. 


2 YILDA YAPILACAK


Gölcük Devlet Hastanesi inşaatının süresi ise ihale şartnamesinde 2 yıl olarak...